- 14 Temmuz 2015
- 668
- 931
- 853
Bizim maça Bahattin şimşek fb ye arda kardeşler (!) atanmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer yapamiyoruz, paramiz yok , elin adami pesin istiyor bizim de oyle maddi gucumuz yok, FFP falan desinler millet de transfere heveslenmez. Bizde baska seyler konusuruk transfer yerine. Ama yok transfer donemin kapanmasina daha yaklasik 1 ay varmis yani zaman cokmus. Vay be, onu bilmiyordum ben. Bilgilendirme icin tesekkurler Abdurrahim. Sanki birini satiyoruz da bekliyoruz, kimseyi parayla satamiyoruz zaten.
Fener muhabiri yalanlanınca:
Bizim muhabir yalanlanınca:
Hollanda gibi açık alanların bolca olduğu bir ligde sıçıp sıvamış Bruma'yi başımıza kurtarıcı mi yaptınız? Bize karşı çoğu takım kapali savunma yapıyor ediyor vs. Elimizdeki kanatlardan memnun olduğumuzu söyleyen oldu mu? En azından ben söylemedim. Illa hızlı adam diye ivmesi git gide dibe doğru giden Bruma'yla da bu iş olmaz. Bruma'nin bu ligde tek yapabildiği 1-1 verkaçlar başka da bir halt etmez. Büyük potansiyeli vardi tam zamaninda okuttuk yok olup gidiyor yavaş yavaş çine veya araplara kadar yolu düşer.
Bu yuzdenmi Bruma? Su dediklerinin beyinlisini (hauge mesela) alsak olmuyormu, neden illede Bruma ?
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence çekiyor.Sağ ayağına topu çekmiyor Babel gibi. Soldan direkt kesiyor abi.
Burda açıklanmaz ama yurt dışında açıklarlar..kjaer'in transfer hikayesini hatırlayan var mı? Maaşını yarısını fener ödeyecekti. Muhtemelen vedatta da bir benzeri olacak ama parasi peşin olarak gidip piyasaya hic açıklanamayacak.
Kimse de demiyor lig bu hafta sonu basliyor senin orta saha falan hala ortalikta yok, elindeki en buyuk 'koz' da 2 yildir topa vurmayan 33 yasindaki Arda Turan. Gel de sovme simdi. Hizli topla gidebilen, calim atmasini bilen bir oyuncun bile yok mesela. Haftaya Avrupa macimiz da var, turu cok rahat geceriz diyebilen var mi acaba aralarinda?