Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dunyada eli yuzu duzgun her takimin lech poznanin bile pilot takimi var. Herkes aptal biz mi akilliyiz bizim niye yok

Muhtemelen Fenerbahce'nin KAP mevzuati cercevesinde bir muafiyeti var bu konuda ; mevzuata aykiri bir durum olsaydi yillardir suregelen bu durum karsisinda KAP'in agir yaptirimlari sozkonusu olurdu.

Burada hangi basinin dogru bilgi verip vermedigini tartismak yersiz olur, ikimizinde oyle bir kontrol mekanizmasi yok. Ama mantik (Sosa'nin sozlesme doneminde 36 ve 37 yasina erisecek olmasi, Fenerbahcenin mali yapisi) 1.750.000 euro'yu daha yakin bir ihtimal olarak gosteriyor.
Ozan Tufan'a da 3 milyon euro maaş veriyolarmış.Bunları yalanlamadılar.Ben dediğin maliyetlere inanmıyorum..

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hasreti ise 11 sezona çıktı. Sarı lacivertliler en son 2008-09 sezonunda Devler Ligi'nde mücadele etmişti.

Arsenal, Dynamo Kiev ve Arsenal ile aynı grupta yer alan Fenerbahçe, grubu 2 beraberlik 4 mağlubiyetle son sırada tamamlamıştı.

Bunlar ancak $£€ CASH ile oyuncu getirebilirler... KAP olayı olsa çoktan FB iflaş etmişti. Dışarıya yanlış rakamlar veriliyor. Ahlak dışı hareketler normaldir bu kulüp için.

Transfer Istihbarat Şefi

coulibaly’i sefild’in almasi acayip moralimi bozdu. sorsan yok scout berbat, yok skills videosunu izledim cop vs. yazik verilen emeklere.

Yusuf Günay'dan sarı kırmızı kalp eşliğinde celtada bir aslan var tweet'i gelebilir mevzileri terk etmeyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt