Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozan Tufan'a da 3 milyon euro maaş veriyolarmış.Bunları yalanlamadılar.Ben dediğin maliyetlere inanmıyorum..Muhtemelen Fenerbahce'nin KAP mevzuati cercevesinde bir muafiyeti var bu konuda ; mevzuata aykiri bir durum olsaydi yillardir suregelen bu durum karsisinda KAP'in agir yaptirimlari sozkonusu olurdu.
Burada hangi basinin dogru bilgi verip vermedigini tartismak yersiz olur, ikimizinde oyle bir kontrol mekanizmasi yok. Ama mantik (Sosa'nin sozlesme doneminde 36 ve 37 yasina erisecek olmasi, Fenerbahcenin mali yapisi) 1.750.000 euro'yu daha yakin bir ihtimal olarak gosteriyor.

Beleş gönderirlerse onlarin a.....kendisi ayrilmak istemis. Biraz relaks be. Adam hakli önünde Falcao var Diagne var
Okay'ın olmadığının kaynağı ne? Ben olacağını düşünüyordumOkay da olmadı bravo yönetim alkış.
Celta Okay icin teklif gelmedigini soyluyor
![]()
![]()
![]()
Tabiki hakli ama neden daha önce yapmadi bu haberi? Asil mesele buBok atmak değilki bu
Haklı.
O da onun karaktersizliği.Tabiki hakli ama neden daha önce yapmadi bu haberi? Asil mesele bu
Kuduruyor iste. Beter olsun ANKO da onun karaktersizliği.