Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Etebo Antep maçında oynar mı acaba
Yahu Ocak ayından önce anlaştığımız Emre Kılınç'ın lisansını daha yeni çıkarabildik Banka anlaşmasından sonra Etebo'nun test sonucu çıksa ne olacak ki Allah bilir onu ne zaman kadroya yazdırabiliriz ?Etebo’nun testinin sonuçlanması 2 gün mü sürdü yani? Devlet hastanesinde yaptırdığım testin sonucu bile 12 saat sonra çıktı Etebo’nunki nasıl 2 gün sürüyor hayret.
İstanbul turu attırmışlardırEtebo’nun testinin sonuçlanması 2 gün mü sürdü yani? Devlet hastanesinde yaptırdığım testin sonucu bile 12 saat sonra çıktı Etebo’nunki nasıl 2 gün sürüyor hayret.

Mert Hakan Fenerbahçe'yi para için seçti , Vedat'ı Rize başkanı peşkeş çekti, Mensah kendi gelip bizimle görüştü biz Beşiktaş'a ayıp olmasın diye istemededik, Coulibaly'nin takımı bizden 3.5 istedi ama başka takıma 1.5 mil.€ 'ya sattı Hauge'yi zaten ManU istiyor Moder'de takımı illa 8 mil.€ diye tutturdu !
Zaten hep karşı tararın suçu oluyor hiç bizim yönetim becerememiş olmuyor ne hikmetse !
Mert Hakan ve Kaan Ayhan’ın alınamaması tam bir rezalettir. Biri bonservissiz diğeri 2m gibi bir paraya gitti. Yok para için gitmişler bilmem ne geçelim bunları. Sen G.saray markasını kullanarak bu oyuncuları getiremiyorsan ve 2. sınıf takımlara kaptırıyorsan 1 dakika bile durma zaten o koltukta. Bu kadar kolay mı G.saray’da yönetici olmak!Mert Hakan Fenerbahçe'yi para için seçti , Vedat'ı Rize başkanı peşkeş çekti, Mensah kendi gelip bizimle görüştü biz Beşiktaş'a ayıp olmasın diye istemededik, Coulibaly'nin takımı bizden 3.5 istedi ama başka takıma 1.5 mil.€ 'ya sattı Hauge'yi zaten ManU istiyor Moder'de takımı illa 8 mil.€ diye tutturdu !
Zaten hep karşı tararın suçu oluyor hiç bizim yönetim becerememiş olmuyor ne hikmetse !
Yahu asıl mesele o zaten oyuncu satamadığımızı para harcayamayacağımızı bizden daha iyi bilmiyor mu yönetim ? ne diye Koulibaly veya Moder ile uğraştık ki şimdiye kadar ?Elde oyuncu satmadan Koulybaly alma durumumuz yoktu. Koulybaly için eleştiri yapılıyorsa boş eleştiri.
Ama geçmiş icraatlara bakarsa haklı durum.
Maharet yumurta kapıya dayanmadan durumu saptamak , o yüzden Uğurun dediklerini çok ciddiye alamıyorum.
Yönetim demek Galatasaray demek değildir yönetimler geçici ve eleştirilebilir oluşumlardır.Herkes yalıyor zaten bırakın da 2-3 gazeteci de elestirsinAli Naci dingili yönetime savaş açmış..
Ne kadar karaktersiz muhabirlerimiz var. Yönetimden istediğini alamayan belltı vurmaya başlıyor.. Al Nevzatı vur Naci ye..
Takibi bıraktım.. Tepkiye tepki, kimse GS den büyük değildir..
Fener bu hafta lisans çıkaramayacak herhalde