Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etebo’nun testinin sonuçlanması 2 gün mü sürdü yani? Devlet hastanesinde yaptırdığım testin sonucu bile 12 saat sonra çıktı Etebo’nunki nasıl 2 gün sürüyor hayret.

Hani 3.5 mil.€ peşin para istiyordu bu Coulibaly'nin takımı ? 1.6 mil.€ 'ya transfer olmuş

Haydi onu da geçtim bizim takımın harcama limiti belli 1.4 mil.€ neden saçma sapan işler peşinde koşuyoruz k ? Moder' 8 mil.€ Kamil'e 5 mil.€ istiyor takımı biz elimizdeki 1.4 mil.€ ile neden vakit kaybediyoruz ki ? Nainggolan'a Inter 16 mil.€ bonservis talep ediyor neyimize güvenip uğraşıyoruz ki ? maaşını mı karşılayabileceğiz bonservisini mi ?

Etebo’nun testinin sonuçlanması 2 gün mü sürdü yani? Devlet hastanesinde yaptırdığım testin sonucu bile 12 saat sonra çıktı Etebo’nunki nasıl 2 gün sürüyor hayret.
Yahu Ocak ayından önce anlaştığımız Emre Kılınç'ın lisansını daha yeni çıkarabildik Banka anlaşmasından sonra Etebo'nun test sonucu çıksa ne olacak ki Allah bilir onu ne zaman kadroya yazdırabiliriz ?

Elde oyuncu satmadan Koulybaly alma durumumuz yoktu. Koulybaly için eleştiri yapılıyorsa boş eleştiri.
Ama geçmiş icraatlara bakarsa haklı durum.
Maharet yumurta kapıya dayanmadan durumu saptamak , o yüzden Uğurun dediklerini çok ciddiye alamıyorum.

Ali Naci dingili yönetime savaş açmış..

Ne kadar karaktersiz muhabirlerimiz var. Yönetimden istediğini alamayan belltı vurmaya başlıyor.. Al Nevzatı vur Naci ye..

Takibi bıraktım.. Tepkiye tepki, kimse GS den büyük değildir..

Son düzenleme:
Mert Hakan Fenerbahçe'yi para için seçti , Vedat'ı Rize başkanı peşkeş çekti, Mensah kendi gelip bizimle görüştü biz Beşiktaş'a ayıp olmasın diye istemededik, Coulibaly'nin takımı bizden 3.5 istedi ama başka takıma 1.5 mil.€ 'ya sattı Hauge'yi zaten ManU istiyor Moder'de takımı illa 8 mil.€ diye tutturdu !

Zaten hep karşı tararın suçu oluyor hiç bizim yönetim becerememiş olmuyor ne hikmetse !

Mert Hakan Fenerbahçe'yi para için seçti , Vedat'ı Rize başkanı peşkeş çekti, Mensah kendi gelip bizimle görüştü biz Beşiktaş'a ayıp olmasın diye istemededik, Coulibaly'nin takımı bizden 3.5 istedi ama başka takıma 1.5 mil.€ 'ya sattı Hauge'yi zaten ManU istiyor Moder'de takımı illa 8 mil.€ diye tutturdu !

Zaten hep karşı tararın suçu oluyor hiç bizim yönetim becerememiş olmuyor ne hikmetse !

En büyük sorunlari bu işte. Zaten bu kabullenmemek yönetimin sonunu getirdi. Şimdi transferin son günü yine sakat defolu adamlari alip gövde gösterisi yaptiklarini dusunecekler.

Mert Hakan ve Kaan Ayhan’ın alınamaması tam bir rezalettir. Biri bonservissiz diğeri 2m gibi bir paraya gitti. Yok para için gitmişler bilmem ne geçelim bunları. Sen G.saray markasını kullanarak bu oyuncuları getiremiyorsan ve 2. sınıf takımlara kaptırıyorsan 1 dakika bile durma zaten o koltukta. Bu kadar kolay mı G.saray’da yönetici olmak!

Elde oyuncu satmadan Koulybaly alma durumumuz yoktu. Koulybaly için eleştiri yapılıyorsa boş eleştiri.
Ama geçmiş icraatlara bakarsa haklı durum.
Maharet yumurta kapıya dayanmadan durumu saptamak , o yüzden Uğurun dediklerini çok ciddiye alamıyorum.
Yahu asıl mesele o zaten oyuncu satamadığımızı para harcayamayacağımızı bizden daha iyi bilmiyor mu yönetim ? ne diye Koulibaly veya Moder ile uğraştık ki şimdiye kadar ?

Bir yerden gömü filan mı çıkacaktı da alacaktık Moder'i ? Birde hem Moder hem Kamil'i istedik, Koulibaly'i hangi parayla alacaktık da uğraştık o kadar ?

Aynı şey Okay içinde geçerli Celta neden sürekli oynattığı genç sayılabilecek 6 mil.€ yatırım yaptığı adamını bize kiralasın ki ? şu anda bir takımın gelip Marcao'yu bize 1 mil.€ 'ya kiralasanıza dediğini düşünsene reis kabul eder miydin ?

Ali Naci dingili yönetime savaş açmış..

Ne kadar karaktersiz muhabirlerimiz var. Yönetimden istediğini alamayan belltı vurmaya başlıyor.. Al Nevzatı vur Naci ye..

Takibi bıraktım.. Tepkiye tepki, kimse GS den büyük değildir..
Yönetim demek Galatasaray demek değildir yönetimler geçici ve eleştirilebilir oluşumlardır.Herkes yalıyor zaten bırakın da 2-3 gazeteci de elestirsin

Marcao , Luyindama satılmadan Kaan ayhanla ilgilenmek daha büyük rezalet bence.
Herif niye gelsin ki iki tane as stoperin dururken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt