Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Yavuz’a şans verilmiyor diye hocayı yerden yere vuranlarla Adem gönderildi diye demediğini bırakmayanlar aynı kişiler. Çok kâle almaya gerek yok onları.

Falcao sakatlanıp Diagne de kadro dışı kalınca Ali Yavuz izleyeceğiz işte bol bol daha ne istiyorsunuz? Belki de bir yıldız kazanacağız bu sayede. 33 yaşındaki Adem’in arkasından ağıtlar yakmakta nedir..
Bu nasıl bir fantazi ya. Bu ikisi olduğunda oğulcanı görürsek ne olacak peki

Reis gerçekten inanıyor musun Fatih Hocanın Ali Yavuz'a şans vereceğine ? İnan Ali Yavuz'un oynayacağını bilsem gitsin derim Falcao'da gitsin hatta yeter ki gençlerin önü açılsın istiyorum ama olmaz işte Fatih Hoca oy-nat-maz

Diagne-Falcao-Babel oynar ne bileyim Belhanda forvete geçer Donk'u forvete atar Emre Akbaba forvet oynar haydi bilemedin forvetsiz oynarız yine de gençleri oynatmaz hoca...
Her yerde haber çıkıyor hoca Ali Yavuz’dan çok memnunmuş diye. Şu an gençler içerisinde en hazır olan o diye yazıyorlar sürekli. Demek ki var oynatmak gibi bir planı. Bu şekilde düşünüyorum. Eğer oynatılmazsa herkesten sert bir şekilde ben eleştiririm zaten yanlışa yanlış demeyi biliriz.

Ali Yavuz’a şans verilmiyor diye hocayı yerden yere vuranlarla Adem gönderildi diye demediğini bırakmayanlar aynı kişiler. Çok kâle almaya gerek yok onları.

Falcao sakatlanıp Diagne de kadro dışı kalınca Ali Yavuz izleyeceğiz işte bol bol daha ne istiyorsunuz? Belki de bir yıldız kazanacağız bu sayede. 33 yaşındaki Adem’in arkasından ağıtlar yakmakta nedir..
Falcao sakatlanir, Diagne de kadro disi kalirsa bu sene ligi 12. sirada falan bitirirsek op basina koy.

Her yerde haber çıkıyor hoca Ali Yavuz’dan çok memnunmuş diye. Şu an gençler içerisinde en hazır olan o diye yazıyorlar sürekli. Demek ki var oynatmak gibi bir planı. Bu şekilde düşünüyorum. Eğer oynatılmazsa herkesten sert bir şekilde ben eleştiririm zaten yanlışa yanlış demeyi biliriz.
Bilmiyorum reis umarım oynar şu gençler sadece Ali Yavuz için de söylemiyorum diğer tüm gençler için de

Ama Fatih Terim'in bir genci oynatması için ne kadar yeterli olduğu, ne kadar hazır olduğu filan hiçbir önemi yok zorunda kalırsa anca oynatıyor

Bu nasıl bir fantazi ya. Bu ikisi olduğunda oğulcanı görürsek ne olacak peki
Hocayı eleştireceğiz. Neden Ali Yavuz oynamıyor diye yerden yere vuracağız gerekirse. Ben böyle yapmayı düşünüyorum şahsen. Ne yaparsa destekleyecek halimiz yok. Ama ben Ali Yavuz’un oynatılacağını düşünüyorum.

Adem'in gidişi çok normal. 3. Forvet konumuna düşmüştü. Çok klas hareket oynamak için gitmek istemesi. Biz de zorluk mu çıkaracaktık. Allah aşkına..

@ertan suzgun

Fenerbahçe’de Eran Zahavi defteri kapandı gibi. Oyuncunun sosyal medya tutumu dışında başka faktörler de var.

🤣🤣

Geçen sene atalay gibi oyunclar kadroda çürürken selçuk inanın oyuna sokulup 4 maç bilerek puan kaybetmemize yol açılan yerde 19 yaşındaki ali yavuzun şans bulacağını düşünmek bilemedim.
Babel gitmezse transferin son günlerine doğru ligde bir takıma kiralanır sora kayseri gibi iğnelik yaparlarsa görürüm ben sizi

cumartesi antep maci

dk 90

+4 uzatma veriliyor

92:45 oyuncu degisikligi

439

Aynı muhabbet gomis dede olmuştu ulan herşey mı futbolcunun lehine gitmek istedi gitti yok böyle birşey sözleşmeye uyacak antrenör un işi ne futbolcu yollamak istiyoruz gitmiyor belhanda Kıralik yolla gitmiyor oyuncu gitmek istiyorsa adem gibi bedava gidiyor ne güzel hayat ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt