Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Belhanda gibi takımı her fırsatta sabote eden adam satılamıyor Adem gibi bal yapan arının sözleşmesi fesih ediliyor
Yönetim yine yanlış yolda ilerliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda gibi takımı her fırsatta sabote eden adam satılamıyor Adem gibi bal yapan arının sözleşmesi fesih ediliyor
Yönetim yine yanlış yolda ilerliyor.
Yönetim ne kadar suçlu ise , taraftarlar aynı derecede suçlu transfer dönemlerinde.Ali Yavuz’a şans verilmiyor diye hocayı yerden yere vuranlarla Adem gönderildi diye demediğini bırakmayanlar aynı kişiler. Çok kâle almaya gerek yok onları.
Falcao sakatlanıp Diagne de kadro dışı kalınca Ali Yavuz izleyeceğiz işte bol bol daha ne istiyorsunuz? Belki de bir yıldız kazanacağız bu sayede. 33 yaşındaki Adem’in arkasından ağıtlar yakmakta nedir..
Hoca emeklilik kıvamına geldi zaten orası gerçek zihnen bu ortada fakat ben yinede kendisine olan saygımdan şampiyon olarak bırakmasını ve bu sayede yalı çocuğunu da ağlaya ağlaya hoca sayesinde gitmesini istiyorumBelhanda yı geçen sene bırakmayıp her maç oynatan Jimmy şener Aytaç gibi adamları sürekli istemesi birçok maçı Selçuk u oyuna alarak 90. Dakika da maçları satar gibi vermesi şimdide yardımcısı yaptı, bunların hepsi alzheimer belirtisi ayak tenisi kabız sisteme devam etmeside cabası, seyirci ve muslera da yok bizi küme düşürmez umarım bu sene
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adem niye veriyo yaw Malatya verecek yoksa vermem adami .sirf onlara inatta her mac 11 oynatirimki bedava topcu alamiycaklarini anlasinlarTüzüğe mi yazıyoruz ne yapıyoruz bilmiyorum ama Anadolu Kulüplerine bedava oyuncu transferine izin verilmemelidir. Biz istesek 5 milyon avrodan kapıyı açmışlardı.
Ali Yavuz’a şans verilmiyor diye hocayı yerden yere vuranlarla Adem gönderildi diye demediğini bırakmayanlar aynı kişiler. Çok kâle almaya gerek yok onları.
Falcao sakatlanıp Diagne de kadro dışı kalınca Ali Yavuz izleyeceğiz işte bol bol daha ne istiyorsunuz? Belki de bir yıldız kazanacağız bu sayede. 33 yaşındaki Adem’in arkasından ağıtlar yakmakta nedir..
Bunu için falcao ve babele 3 yıllık sözleşme vermeyeceksinGençlere sans verilmesini istiyorsak yaş ortalaması düşsün istiyorsak artık 30 yaş üstü oyunculara yerli yabancı güle güle demek lazım.Artik yaş ortalamamı 25 lere gelmesi lazım
Kap:
Sözleşme Feshi
Özet Bilgi
Profesyonel Futbolcumuz Adem Büyük'ün Sözleşme Feshi Hakkında
Twitter:
Malatya Fenerbahçe veya Beşiktaş'a kiralamasın?iyi ki malatyaya gitmiş şu leş beşiktaşta falan direkt 11 oynardı Adem
Ali Yavuz’a şans verilmiyor diye hocayı yerden yere vuranlarla Adem gönderildi diye demediğini bırakmayanlar aynı kişiler. Çok kâle almaya gerek yok onları.
Üstelik söylenenlere göre gitmeyi isteyen Ademmiş
Hoca Aliye güvenip ademin gidişini okeyledi bence
bakalım inş kazanırız Aliyi