Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Yavuz’a şans verilmiyor diye hocayı yerden yere vuranlarla Adem gönderildi diye demediğini bırakmayanlar aynı kişiler. Çok kâle almaya gerek yok onları.

Falcao sakatlanıp Diagne de kadro dışı kalınca Ali Yavuz izleyeceğiz işte bol bol daha ne istiyorsunuz? Belki de bir yıldız kazanacağız bu sayede. 33 yaşındaki Adem’in arkasından ağıtlar yakmakta nedir..

Etebo içindir muhtemelen ama paylaşayım

7F93AC23-1F68-415E-8281-C33495394C6A.webp

Ali Yavuz’a şans verilmiyor diye hocayı yerden yere vuranlarla Adem gönderildi diye demediğini bırakmayanlar aynı kişiler. Çok kâle almaya gerek yok onları.

Falcao sakatlanıp Diagne de kadro dışı kalınca Ali Yavuz izleyeceğiz işte bol bol daha ne istiyorsunuz? Belki de bir yıldız kazanacağız bu sayede. 33 yaşındaki Adem’in arkasından ağıtlar yakmakta nedir..
Yönetim ne kadar suçlu ise , taraftarlar aynı derecede suçlu transfer dönemlerinde.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yazık çok yazık. Falcaonun 40 maç oynayamayacağını,diagnenin ne zaman ne yapacağının belli olmaması, üstelik geçen sezon sana 12 golle katkı sağlamış şampiyonlar liginde tek golünü atmış oyuncunun sözleşmesini 200 bin Euro için fesheden yönetime Yazıklar olsun. böyle yönetime ve ruh hastasi teknik ekibe nasıl düştük anlayamıyorum

Belhanda yı geçen sene bırakmayıp her maç oynatan Jimmy şener Aytaç gibi adamları sürekli istemesi birçok maçı Selçuk u oyuna alarak 90. Dakika da maçları satar gibi vermesi şimdide yardımcısı yaptı, bunların hepsi alzheimer belirtisi ayak tenisi kabız sisteme devam etmeside cabası, seyirci ve muslera da yok bizi küme düşürmez umarım bu sene

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hoca emeklilik kıvamına geldi zaten orası gerçek zihnen bu ortada fakat ben yinede kendisine olan saygımdan şampiyon olarak bırakmasını ve bu sayede yalı çocuğunu da ağlaya ağlaya hoca sayesinde gitmesini istiyorum

Tüzüğe mi yazıyoruz ne yapıyoruz bilmiyorum ama Anadolu Kulüplerine bedava oyuncu transferine izin verilmemelidir. Biz istesek 5 milyon avrodan kapıyı açmışlardı.
Adem niye veriyo yaw Malatya verecek yoksa vermem adami .sirf onlara inatta her mac 11 oynatirimki bedava topcu alamiycaklarini anlasinlar

Üstelik söylenenlere göre gitmeyi isteyen Ademmiş
Hoca Aliye güvenip ademin gidişini okeyledi bence
bakalım inş kazanırız Aliyi

Gençlere sans verilmesini istiyorsak yaş ortalaması düşsün istiyorsak artık 30 yaş üstü oyunculara yerli yabancı güle güle demek lazım.Artik yaş ortalamamı 25 lere gelmesi lazım

Ayrica oynadigi dakikalarin yuzde 90'ini yerde surunerek geciren bir oyuncu bu. Neymis gecen sene 10 gol atmis. Omer de 10 asist yapti ancak bu ikisinin de bizi olmamiz gereken seviyeye cekebilecek oyuncular olmadigi gercegini degistirmiyor.

Bu yönetim Davilla olmasa bir halt beceremez, buraya yaziyorum bir orta saha alip kapatacaklar sezonu.

Böyle bir şey olamaz!

Acilen Okay ile beraber aaglam bir 8 ve hizli kanat lazim. Hague mi olur Jozwiak mi beni ilgilendirmez.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Üstelik söylenenlere göre gitmeyi isteyen Ademmiş
Hoca Aliye güvenip ademin gidişini okeyledi bence
bakalım inş kazanırız Aliyi

Adem gitmek isteyebilir tabi ki. 3. forvet konumunda şu an. Astronomik bir para da kazanmıyor. Yaş olmuş 33 oynayabileceği bir yere gitmek istemesi çok normal.

Ne yapacaktık “aman Adem yapma etme biz sensiz ne yaparız” diye yalvaracak mıydık adama? Yolu açık olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt