- 6 Eylül 2014
- 94.023
- 64.806
- 4.608
Zaten herifi yolda gorsek tanimayiz. Etobo dersin kim bilecekbelki etobo bile degildi, maskeli zenci, düsünsene azuibukeymis![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten herifi yolda gorsek tanimayiz. Etobo dersin kim bilecekbelki etobo bile degildi, maskeli zenci, düsünsene azuibukeymis![]()

Bunlar da canı sıkıldıkça yardım kamp yapıyo
Yav yanlış anlama renktaş. Senin özelinde söylemiyorum. Ama suç sizde yani. 3-5 tane kolpacılıkta çığır açmış herifin sizi enayi yerine koymasına izin veriyorsunuz bazen. Ortada fol yok yumurta yok, 2 gündür coştu millet. 2 dk oturup düşünseniz Nainggolan transferinin imkansıza yakın olduğunu fark edersiniz. GS'ın herifi istemesi mesele değil. Mesela ben de Stacy Cruz'u istiyorum ama her istediğim olmuyor haliyle.nainggolan yemmiş bizde ne guzel yedik, umutlandık. twitterda radja yazip emojili ifadelerle bir bok bildigini ima eden tüm duyumcular Allah belanizi versin, ortalik yavsak dolu ben bunu anladim.
Doğru cevap denizi olacakd'avila ve manu denize düşse kimi kurtarırsınız tek hakkınız var
Elenme olasiligimiz 50% olarak göruyorum. Ama tudorun kredisiyle terimin kredisini bir tutmayalim ya. Terim alisamiyen ve metin oktay dan sonra Gs tarihinin en buyuk ismi dir. Birakalim da okadar kredisi olsun. Ha elestirelim. Bende elestiriyorum, ama tudor gibi cömezlerle de bir tutmayalim..Östersunds maçı sonrası gitmeli diyen hıyaraydı o lafım zaten, tek maçla hele de ligi başlamış Kuzey takımına elenildi diye bir hoca gönderilmez. O günden sonra da Ahmet Çalığın stoper oynadığı ve kazandığımız maç sayısı 5 falandır herhalde o da Türkiye kupası falandır.
O Östersunds o sezon Arsenal deplasmanında maç kazandı grubundan lider çıkıp, muhtemelen bu sezon da gruplara kalamıcaz, basın tepki verebilecek mi göreceğiz.
Hazır olmadan Kuzey takımlarına karşı sahadan çıkmak her zaman zordur sezon öncesi.
Fazla böbürlenmeyeceksin.Onu çekerim bunu çekerim diye..ulan tunç ölmüş be...
Saydirmadim. Cikar göster hain adam.
Bunlar da canı sıkıldıkça yardım kamp yapıyo
O mesajımda bir kıyas yoktu zaten Geretsi de çok severim kendisi elindeki imkanlarla en başarılı olan hocadır.Elenme olasiligimiz 50% olarak göruyorum. Ama tudorun kredisiyle terimin kredisini bir tutmayalim ya. Terim alisamiyen ve metin oktay dan sonra Gs tarihinin en buyuk ismi dir. Birakalim da okadar kredisi olsun. Ha elestirelim. Bende elestiriyorum, ama tudor gibi cömezlerle de bir tutmayalim..
SeversinBabayı