Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nainggolan yemmiş bizde ne guzel yedik, umutlandık. twitterda radja yazip emojili ifadelerle bir bok bildigini ima eden tüm duyumcular Allah belanizi versin, ortalik yavsak dolu ben bunu anladim.
Yav yanlış anlama renktaş. Senin özelinde söylemiyorum. Ama suç sizde yani. 3-5 tane kolpacılıkta çığır açmış herifin sizi enayi yerine koymasına izin veriyorsunuz bazen. Ortada fol yok yumurta yok, 2 gündür coştu millet. 2 dk oturup düşünseniz Nainggolan transferinin imkansıza yakın olduğunu fark edersiniz. GS'ın herifi istemesi mesele değil. Mesela ben de Stacy Cruz'u istiyorum ama her istediğim olmuyor haliyle.

Östersunds maçı sonrası gitmeli diyen hıyaraydı o lafım zaten, tek maçla hele de ligi başlamış Kuzey takımına elenildi diye bir hoca gönderilmez. O günden sonra da Ahmet Çalığın stoper oynadığı ve kazandığımız maç sayısı 5 falandır herhalde o da Türkiye kupası falandır.

O Östersunds o sezon Arsenal deplasmanında maç kazandı grubundan lider çıkıp, muhtemelen bu sezon da gruplara kalamıcaz, basın tepki verebilecek mi göreceğiz.

Hazır olmadan Kuzey takımlarına karşı sahadan çıkmak her zaman zordur sezon öncesi.
Elenme olasiligimiz 50% olarak göruyorum. Ama tudorun kredisiyle terimin kredisini bir tutmayalim ya. Terim alisamiyen ve metin oktay dan sonra Gs tarihinin en buyuk ismi dir. Birakalim da okadar kredisi olsun. Ha elestirelim. Bende elestiriyorum, ama tudor gibi cömezlerle de bir tutmayalim..

Tudor kalsaydı şampiyon olabilir miydi? Öncelikle kendisinin yollandığı sezon yerine gelen Terim daha yüksek puan toplamış, maç başına daha fazla gol atıp daha az yemiştir. Bakabilirsiniz. Aynısını Riekerink'ten devraldığı sezon için de söyleyebiliriz ondan daha kötü bir şekilde bitirmişti Tudor sezonu. Maç sayısı daha fazla olmasına rağmen yenilen gole dikkat;

Tudor 17/18

Maç :16
Atılan gol: 32
Yenilen gol: 21

Terim 17/18

Maç: 18
Atılan gol: 41
Yenilen gol: 12

Riekerink de gönderildiği sezon daha iyiydi diye hatırlıyorum ama üşendim şimdi bakamayacağım.

17/18'de sezonun kilit isimlerinden üçüne dikkat çekeceğim

Garry Rodrigues; Tudor döneminde kesik yemiş, kendisi yollanana kadar da 3 asist 1 gol ile oynamış idi.
Terim sonrası ise 8 gol 8 asist yapmıştır, bir nevi yeni transfer.
Tudor'un kovulmadığı senaryoya devam edelim. Ndiaye futbolcuların maaşı ödenmediği için satılıyor devre arası. Tudor'un oyununun en önemli aktörü olduğunu söyleyebiliriz. Yerine kimse alınmayacak Donk'u da sezon başında çöpe attığını baz alırsak sizce kimi koyacaktı Ndiaye yerine ve aynı oyunu oynamaya devam edebilecek miydik? Donk için net yeni transfer efekti diyebiliriz.

Bu iki topçunun ekstrem performansları olmadan bir de Badou çıkarılınca zaten topçularla bireysel sıkıntılar yaşayan Tudor şampiyon olabilir miydi?

xD

Trt spor da celta vigo sampiyonlar ligi oynicak ordan futbolcu almak kolay degil diyo biri? Celta niye sampiyonlar liginde oynicak ne kacirdim ben?

Elenme olasiligimiz 50% olarak göruyorum. Ama tudorun kredisiyle terimin kredisini bir tutmayalim ya. Terim alisamiyen ve metin oktay dan sonra Gs tarihinin en buyuk ismi dir. Birakalim da okadar kredisi olsun. Ha elestirelim. Bende elestiriyorum, ama tudor gibi cömezlerle de bir tutmayalim..
O mesajımda bir kıyas yoktu zaten Geretsi de çok severim kendisi elindeki imkanlarla en başarılı olan hocadır.

Benim derdim kredi de değil kuzey takımına elenildi diye hoca gönderilmez. Mevzu kadroysa o maçlara çıkan kadro da kötüydü.

IMG_1938.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt