Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu rakama kiralamamıza rağmen hala birkaç futbolcuya uğraşıyorsak demek ki bir futbolcuyu satmışız

Adsız.webp

Şimdi seç beğen al bu 755 Bin € ile Moder mi istersin Nainggolan mı alırsın kanat transferi mi yaparsın orası yönetime kalmış, para fazla olunca insanın aklı karışıyor

Yemin ediyorum tiksindim şu oyuncu kiralama işinden 675 bin € kiralama bedeli 1.2 mil.€ maaş ve sene sonunda hiçbir şey kalmayacak elimizde Etebo hazır şekilde takımına dönecek sürekli aynı boku yiyoruz

Etebo 675 bin€ kirala 1.2 mil.€ maaş
Seri 1.5 mil.€ kirala 2.8 mil.€ maaş
Lemina 1 mil.€ kirala 2 mil.€ maaş
Onyekuru(6 aylık) 750 bin€ kirala 650 bin€ maaş
Andone 700 bin€ kirala 2.5 mil.€ maaş
Saracchi 500 bin kirala 1.35 mil.€ maaş
E.Mor 200 bin€ kirala 725 bin€ maaş
Nzonzi 3.3 mil.€ maaş
Onyekuru(1 yıllık) 800 bin€ kirala 1.2 mil.€ maaş
Ndiaye 750 bin€ kirala 2.7 mil.€ maaş
Mitroglou 1.5mil.€ maaş
Nagatomo 1 mil.€ kiralama 2 mil.€ maaş

Bunlar yakın tarihte yaptığımız kiralık transferler inanılmaz büyük bir ekonomik kayıp var tamam anlıyorum FFP kriterleri var bonservis ödeyemiyoruz kiralık oyuncu bir yerde mantıklı bir tercih ama 1 adam kiralarsın 2 adam kiralarsın Mustafa Cengiz yönetimi 13 adam kiralamış 2.5 yıl içinde sırf 8 mil.€ kiralık bedeli ödemişiz

Millet 1.3 mil.€ verip Bukari'nin bonservisini alıyor 2-3 yıl sonra çift haneli bonservisler ile büyük takımlara satıldığı zaman kiralamak için kapısında yatarız alan takımın...

marcao’yu 4.5 a aldın portekiz liginde sonuncuyken.öyle uçuk bir piyasa önceki yönetim eski adamlara öyle bedeller ödemiş ki adamlar parayı bırakmıyorlar ve al sat var. ne yapabilirler başka?

he bu yönetimde babel’e dunyaları verdi saçma sekilde o ayrı.

adem , maicon , ozornwafor’dan başka para kazandık mı şuan?

bari davilayı transfer komitesinin başına getirin de isler hızlansın çünkü bi haltı beceremeyip her seferinde gidip ondan oyuncu çözüyorsunuz.

İyi bir yönetici olsa Okay için istedikleri paraya Moder'i ikna eder. Bu işler tamamen ikna işidir adam sana assetini vermek istemez ama almasını bileceksin.

Davillayi beklemek yerine, adam gibi aylar önce sene sonu bonservizi elinde olacak adamlari arasaydiniz o verdiniz kiralik ücretin üstüne biraz koyup imza parasi diye adama verirdiniz ama dogru, amca oglu davilla varkene ne diye sagda solda kosturacaksiniz degilmi?

Allah bilir albayrak bir 10bin tl tasaruf etmek icin 20 kapi geziyordur otobüslerine ucuz lastik almak icin.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ekli dosyayı görüntüle 93252

Şimdi seç beğen al bu 755 Bin € ile Moder mi istersin Nainggolan mı alırsın kanat transferi mi yaparsın orası yönetime kalmış, para fazla olunca insanın aklı karışıyor

Her şey Alex Telles'in Manu'ya gitmesine bağlı komedi yav

Ya Manu'ya gidip bizim efsanemiz olacak ya da Porto'da kalıp onların efsanesi olmaya devam edecek :asd:

2 milyon vardı. Kaldı 1.3 ona da Okay'ı 1.3+ 5.5 zorunlu satın almaya getirmeye çalışırlar.

marcao’yu 4.5 a aldın portekiz liginde sonuncuyken.öyle uçuk bir piyasa önceki yönetim eski adamlara öyle bedeller ödemiş ki adamlar parayı bırakmıyorlar ve al sat var. ne yapabilirler başka?

he bu yönetimde babel’e dunyaları verdi saçma sekilde o ayrı.
diagne 13?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt