- 1 Ağustos 2014
- 63.838
- 75.048
- 4.338
Bu rakama kiralamamıza rağmen hala birkaç futbolcuya uğraşıyorsak demek ki bir futbolcuyu satmışız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orası öyle tabiBizim o 200e ihtiyacımız var onların 600e ihtiyacı yok.
Zaten Davila işi ya hepsi. Ozorn da öyle. Bir kaç oyuncu bir kaç kulüp arasında dönüp duruyor.orası öyle tabi
bu manyak stoke tsden de 176 bin euro almış ndiayenin kiralanması için
Yemin ediyorum tiksindim şu oyuncu kiralama işinden 675 bin € kiralama bedeli 1.2 mil.€ maaş ve sene sonunda hiçbir şey kalmayacak elimizde Etebo hazır şekilde takımına dönecek sürekli aynı boku yiyoruz
Etebo 675 bin€ kirala 1.2 mil.€ maaş
Seri 1.5 mil.€ kirala 2.8 mil.€ maaş
Lemina 1 mil.€ kirala 2 mil.€ maaş
Onyekuru(6 aylık) 750 bin€ kirala 650 bin€ maaş
Andone 700 bin€ kirala 2.5 mil.€ maaş
Saracchi 500 bin kirala 1.35 mil.€ maaş
E.Mor 200 bin€ kirala 725 bin€ maaş
Nzonzi 3.3 mil.€ maaş
Onyekuru(1 yıllık) 800 bin€ kirala 1.2 mil.€ maaş
Ndiaye 750 bin€ kirala 2.7 mil.€ maaş
Mitroglou 1.5mil.€ maaş
Nagatomo 1 mil.€ kiralama 2 mil.€ maaş
Bunlar yakın tarihte yaptığımız kiralık transferler inanılmaz büyük bir ekonomik kayıp var tamam anlıyorum FFP kriterleri var bonservis ödeyemiyoruz kiralık oyuncu bir yerde mantıklı bir tercih ama 1 adam kiralarsın 2 adam kiralarsın Mustafa Cengiz yönetimi 13 adam kiralamış 2.5 yıl içinde sırf 8 mil.€ kiralık bedeli ödemişiz
Millet 1.3 mil.€ verip Bukari'nin bonservisini alıyor 2-3 yıl sonra çift haneli bonservisler ile büyük takımlara satıldığı zaman kiralamak için kapısında yatarız alan takımın...
bunlar da yemeden içmeden güncellemiş mi hemenEkli dosyayı görüntüle 93252
Şimdi seç beğen al bu 755 Bin € ile Moder mi istersin Nainggolan mı alırsın kanat transferi mi yaparsın orası yönetime kalmış, para fazla olunca insanın aklı karışıyor
Tahmin ettigim gibi Stoke’de ayni parayi aliyor. Andone gecen sezon 2.5m kazandi, Seri 2.8m, Lemina 2m, fazla sey yapmamak lazim.
Ekli dosyayı görüntüle 93252
Şimdi seç beğen al bu 755 Bin € ile Moder mi istersin Nainggolan mı alırsın kanat transferi mi yaparsın orası yönetime kalmış, para fazla olunca insanın aklı karışıyor

diagne 13?marcao’yu 4.5 a aldın portekiz liginde sonuncuyken.öyle uçuk bir piyasa önceki yönetim eski adamlara öyle bedeller ödemiş ki adamlar parayı bırakmıyorlar ve al sat var. ne yapabilirler başka?
he bu yönetimde babel’e dunyaları verdi saçma sekilde o ayrı.