Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Knk hoca berandayı emekliliğe kadar bırakmayacak herhal sonra da teknik kadroya katar gibi duruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Knk hoca berandayı emekliliğe kadar bırakmayacak herhal sonra da teknik kadroya katar gibi duruyor
bunun sportif direktör oldugunu düşünsene oyuncuları asgari ücrete alır parayı cebe atarKnk hoca berandayı emekliliğe kadar bırakmayacak herhal sonra da teknik kadroya katar gibi duruyor
Diger os dedigin on libero mu?Kanat gelecek, Seri bonus olur, kanat oncelikli
iyide komik olan adamin degeri 4 milyon, taninmis transfermarktin verilerine göre ki bugüne kadarda hic yanilmadilar deger acisindan.
Belhanda gitmeyecek değil, bakın Belhanda bedava ya da alacaklarına karşılık bonservisi gibi şekillerde gitmeyecek. Terime karşı gelerek satma taraftarı yönetim ama kalkıp bedavaya salarsa Terimle yuruyemeyeceklerini ve yerini doldurmayacaklarını kendileri de biliyor. İteleyebilirsek terimi dinlemez yönetim, direkt gonderir. Ama alıcısı yokbir daha söylesene üstat belhanda gitmicek diye nolur lütfen
Osözgür sana zahmet genel bir toparlarmısın ? kanat ,ortasaha,kac transfer olacak
lig başlıyor neden bukadar uzadı
bir daha söylesene üstat belhanda gitmicek diye nolur lütfen
Yhh okdr fszla oldu kiiyide komik olan adamin degeri 4 milyon, taninmis transfermarktin verilerine göre ki bugüne kadarda hic yanilmadilar deger acisindan.
Saati 200 tlye yayin teklifinizi kabul ederim işler kesat@Hayri Cund ile beraber yayıncımız @Yiğit Karagöz ü ikna etmeye çalışıyoruz 2 yıldır
Kanat gelecek, Seri bonus olur, kanat oncelikli
gitmicek işteBelhanda gitmeyecek değil, bakın Belhanda bedava ya da alacaklarına karşılık bonservisi gibi şekillerde gitmeyecek. Terime karşı gelerek satma taraftarı yönetim ama kalkıp bedavaya salarsa Terimle yuruyemeyeceklerini ve yerini doldurmayacaklarını kendileri de biliyor. İteleyebilirsek terimi dinlemez yönetim, direkt gonderir. Ama alıcısı yok

Götz e gelecek gibiyiz..Forumun yuzde 70i taniyorsa hem yasli hem pahali oyuncu demektir