Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda gitmeyecek değil, bakın Belhanda bedava ya da alacaklarına karşılık bonservisi gibi şekillerde gitmeyecek. Terime karşı gelerek satma taraftarı yönetim ama kalkıp bedavaya salarsa Terimle yuruyemeyeceklerini ve yerini doldurmayacaklarını kendileri de biliyor. İteleyebilirsek terimi dinlemez yönetim, direkt gonderir. Ama alıcısı yok

Özgür Bey, gelecek os kiralık mı yoksa bonservisle mi? Yaş aralığı yaklaşık nedir?

Diger orta saha Benassidir belki onu baya kisi taniyordur burda. Kanat oyuncu Despodov veya Kalu olabilir. Ilkinin takiminin sisteminde sanki yeri yok, digeride D'avilanin adami.
Lerma'dir.Daha önce bu ismi vermişti zaten Özgür Ayten.Kalu sağ açık,bizde Feguli gitmeden sağ açık alınmaz,o yüzden yine Onyekuru,Bruma fırsati kovalanır,olmaz ise yine Premier Lig'de boşa çıkan bir kanat daha alınabilir diye düşünüyorum.

Belhanda’nın gideceğini zanneden var mı ?? Ciddi ciddi bunu düşünüyor musunuz ? Gidebilmesi için en az 4 milyon euro’luk maaş verecek bir kulüp olması lazım.. Birde bu kulüp bonservis ödeyecek??!! Mümkün değil.. Kim verir buna bu paraları.. ?? Seneye sözleşmesi bitiyor.. Gelecek yıl bedavadan imza parası + yıllık kontrat yapacak.. O yüzden mümkün değil gitmesi.. Aynısı Feghouli içinde geçerli..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lerma'dir.Daha önce bu ismi vermişti zaten Özgür Ayten.Kalu sağ açık,bizde Feguli gitmeden sağ açık alınmaz,o yüzden yine Onyekuru,Bruma fırsati kovalanır,olmaz ise yine Premier Lig'de boşa çıkan bir kanat daha alınabilir diye düşünüyorum.
Oyuncu havuzumuz çok geniş olduğu için Brumayi zorladik kiralamak için, kulübü vermedi, o defter kapandı, Brumayi da beklemeyin bosuna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt