- 8 Eylül 2020
- 17
- 2
- 113
Luyindama'nın gitme ihtimaliyle ilgili ne düşünüyorsunuz?
Kaynak: Şu yayında bahsedilmiş
Kaynak: Şu yayında bahsedilmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lerma iht. Var yaniOyuncu havuzumuz çok geniş olduğu için Brumayi zorladik kiralamak için, kulübü vermedi, o defter kapandı, Brumayi da beklemeyin bosuna.
Doğruysa kabul etmeyenin ...Serdar Ali Çelikler: "Belhanda, Katar'dan gelen teklifi kabul etmiş. Galatasaray'dan ayrılmak istiyor. Katar kulübünün, Galatasaray'a teklifi 3 milyon Euro. Galatasaray ise 5 milyon Euro istiyor." (Vole TV)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
KAP gelmedi diye millet kafayı yemiş yine. Tudor filan savunuluyor.
Aga ben muhasebeciyim ben bile hesap kitap yapmıyorum. Boşver tadını cikar. Para flan onlar düşünsün. Onların işiyine maliyet işlerine girmişsin. olm taraftarsın lan sen, iyi futbol izle. niye hesap kitaba dalıyorsun.
almanya da böyle mi yaw, taraftar maliyet hesabı yapıyor mu
edt: sende haklısın ama. iyi futbol olmayınca, maliyet ikinci sırada
Umrumda degil kek o.@Özgür Ayten
Abi doğuş diyr bir eleman senin postlari tweet atiyo haberin olsun iyi geceler öptüm
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğru olma ihtimali çok zayıf. sözleşmesinin son yılına girmiş oyuncuda direnmezler 3 az diyip. öyle diyorlarsa yazıklar olsun direkt satılmalıDoğruysa kabul etmeyenin ...
Okay'i soyle oyle gitUmrumda degil kek o.
Umrumda degil kek o.
Yok Okay falan abi, Rodop alsın Okay'i.
Okay-Lerma-Despodov mu olacak acepUmrumda degil kek o.
Orada biraz ironi vardı listemiz çok geniş olduğu için hala eski topcularin peşindeyiz demek istedi benceÖzgür beyin yazdıklarından anlaşılıyor ki bizim muhabirler boşa iş yapıyor hepsi okay da okay deyip duruyor ama okay olmayacak orta saha ve kanat transferleri iyi çıkar da takım rayına girer inş
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Özgür Ayten
Abi doğuş diyr bir eleman senin postlari tweet atiyo haberin olsun iyi geceler öptüm
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Listen genisi ironi yaptım yahu, Bruma dedimReis yukarida liste genis demissin ama gidip niye da villanin topçusunu aldik ?