Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiril Despodov için Cagliariye kiralık+opsiyon tellif ettiğimiz çıktı birkaç yerde oluru var mı nasıl topçu

Guiliano eziklerde 30 maçta 14 gol 5 asist yapmış, gollerin 5'i penaltıdan, Diagne'nin çok penaltı golü var diye satamıyorduk hesapta.

11 M'a Al Nasr'a kitledi fener, biz yaşıtı olan Maicon'u ertesi sene 1.4 M'a satabildik.

Bizden sonra Amerika'dan 16M'a kanat aldı aynı takım, Corona'dan petrolün durumundan Arapların parası yok deniyordu :)

Yaklaşık 8 mil.€ sırf kira bedeli ödemişiz bu adamlara yıllık ücretleri toplamda 22 mil.€ yapıyor şöyle listeye bir bakıyorum ilk geldiği yıldaki Onyekuru ve Nagatomo haricinde bu adam çok iyiydi doğrudan takımın çehresini değiştirdi diyebileceğim 1 Allah'ın kulu yok

Ben şeyi çok merak ediyorum reis 13 tane adam kiralıyorsun kimi 6 aylık kimi 1 yıllık 8 mil.€ bonservis ve 22 mil.€ maaş kasandan çıkıyor bu normal mi ? ve asıl mesele bu adamlar hiçbir geri dönüşü olmadan basıp gidiyor takımına biz takımları için oyuncu hazırlamış oluyoruz

Bu parayla 1 Marcao benzeri transfer daha yapılamaz mıydı ? ne biyelim geçen sene Ocak ayında Onyekuru'yu bir daha kiralayacağımıza Bukari'nin bonservisini alamaz mıydık ?

Ben kiralık oyuncuya karşı değilim reis yanlış anlaşılmasın ama 1 tane adam kirala 2 tane adam kirala geçen sene ful takımı kiralık oyunculardan kurduk şimdi yetmedi bu yıl orta sahamızı kiralık adamlardan kuruyoruz seneye de bu gidenlerin yerine kiralarız 3-4 adam ohh Allah bereket versin

ben de aynı şeyi savundum geçen sene kiralık aldığın adamlardan daha iyi free adamlar vardı kovalamadın bile. menajerlerin kucağındasın bir nebze ne yazık ki

Okay geldimi? Şöyle bir iki milyon kira artı 13m opsiyon. Ben Celta Vigo yönetimi olsam 15m’te diretirim bugünden sonra

Takipcisi yok gerci ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt