- 4 Ağustos 2009
- 90.707
- 71.839
- 5.188
Yok yaw bu kas yapmis.sneijder olmuş![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yaw bu kas yapmis.sneijder olmuş![]()
Yanlis yazmissiniz duzeltin isterseniz
Yok yaw bu kas yapmis.

necip uysalBelhanda giderse eger hangi futbolcuya bu kadar deger vericeksin?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Yaklaşık 8 mil.€ sırf kira bedeli ödemişiz bu adamlara yıllık ücretleri toplamda 22 mil.€ yapıyor şöyle listeye bir bakıyorum ilk geldiği yıldaki Onyekuru ve Nagatomo haricinde bu adam çok iyiydi doğrudan takımın çehresini değiştirdi diyebileceğim 1 Allah'ın kulu yok
Ben şeyi çok merak ediyorum reis 13 tane adam kiralıyorsun kimi 6 aylık kimi 1 yıllık 8 mil.€ bonservis ve 22 mil.€ maaş kasandan çıkıyor bu normal mi ? ve asıl mesele bu adamlar hiçbir geri dönüşü olmadan basıp gidiyor takımına biz takımları için oyuncu hazırlamış oluyoruz
Bu parayla 1 Marcao benzeri transfer daha yapılamaz mıydı ? ne biyelim geçen sene Ocak ayında Onyekuru'yu bir daha kiralayacağımıza Bukari'nin bonservisini alamaz mıydık ?
Ben kiralık oyuncuya karşı değilim reis yanlış anlaşılmasın ama 1 tane adam kirala 2 tane adam kirala geçen sene ful takımı kiralık oyunculardan kurduk şimdi yetmedi bu yıl orta sahamızı kiralık adamlardan kuruyoruz seneye de bu gidenlerin yerine kiralarız 3-4 adam ohh Allah bereket versin
Özgürün tarifine uyan 1 topçu sanki. Ama bu herif ofansif orta saha yav
biraz da gülelim
Yagiz yine patladi tweeti hemen silmis![]()