Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
takım general dolu. etebo gibi askerler lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ozmn lerma + doucoure den birisimoder satış yapmadan zor dedi lerma olsa çok iyi olur..
Alinacak 2-3 oyuncu da 28 alti olursa biraz bir seyler yapabiliriz. Yoksa götünü kaldiramayan 30luk, ayagina top bekleyen elemanlarla yine bir arpa boy yol alamayiz.takım general dolu. etebo gibi askerler lazım
Edit...yanlis anlamaVideolardan izlediğim kadarıyla yorum yaptım
Ekstra bir özelliğini göremedim izlediğim videolarda
İzleyenler bilgilendirsin bizde bilelim
Bende isterim ki ben yanılayım ve çok başarılı olsun
Ama gördüğüm okuduğum kadarıyla başarılı olacağına inancım düşük
Ayrıca fikrimi beyan ediyorum renktaş
İster beğen ister beğenme
Alıntılamazsın veya engellersin olur biter
Doucoure 30 civarina gidiyorozmn lerma + doucoure den birisi
he belki kanat diyip hauge
Belhandayida araplara kaktirirsak iyi olur bosuna 4 milyon euro maas vermeyelim artik su zararliyaKiralik dahi olsa sakat olmayan 2 orta saha + sezon bitmeden takimina dönmeyecek 1 eli ayagi düzgün kiralik kanat alinirsa bu takimin top oynama ihtimali dogabilir. Bir yandan da gitmesi gerekenleri göndermek icin gaza basilmali. Babel, Jimmy Durmaz veya Sener'i istemiyoruz kardesim. Oynamayacak elemanlar dünyanin parasini aliyor.
etebo hariç 3 transfer dedi 2 ortasaha 1 kanat..ozmn lerma + doucoure den birisi
he belki kanat diyip hauge
Helal olsun. En sonunda kopardın kuyruğu!Koptuuuuu zaaaaa
Transfer Istihbarat Şefi
Guzel gunlerdi.
Taraftar ses edince yerine etebo geldi ayni takimdanndiaye geldimi
Gitmez Belhanda son senesi yıllık ücreti kadar bonservis verirlerse satılır. Alıştıtın kendiniziBelhanda gitmeyecek mi ya? Özgür de Linnes ve Babel gider dedi ama bu adam üzeri birsey yazmadi.
D'avila oyuncu getiriyor diye adama yeni sozlesme vermeyiz umarim.