Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiralik dahi olsa sakat olmayan 2 orta saha + sezon bitmeden takimina dönmeyecek 1 eli ayagi düzgün kiralik kanat alinirsa bu takimin top oynama ihtimali dogabilir. Bir yandan da gitmesi gerekenleri göndermek icin gaza basilmali. Babel, Jimmy Durmaz veya Sener'i istemiyoruz kardesim. Oynamayacak elemanlar dünyanin parasini aliyor.

Videolardan izlediğim kadarıyla yorum yaptım

Ekstra bir özelliğini göremedim izlediğim videolarda

İzleyenler bilgilendirsin bizde bilelim

Bende isterim ki ben yanılayım ve çok başarılı olsun

Ama gördüğüm okuduğum kadarıyla başarılı olacağına inancım düşük

Ayrıca fikrimi beyan ediyorum renktaş

İster beğen ister beğenme

Alıntılamazsın veya engellersin olur biter
Edit...yanlis anlama

Kiralik dahi olsa sakat olmayan 2 orta saha + sezon bitmeden takimina dönmeyecek 1 eli ayagi düzgün kiralik kanat alinirsa bu takimin top oynama ihtimali dogabilir. Bir yandan da gitmesi gerekenleri göndermek icin gaza basilmali. Babel, Jimmy Durmaz veya Sener'i istemiyoruz kardesim. Oynamayacak elemanlar dünyanin parasini aliyor.
Belhandayida araplara kaktirirsak iyi olur bosuna 4 milyon euro maas vermeyelim artik su zararliya

Bu maç çok başkaydı ama Hoca gitmişti biraz buruktuk.

Hiç unutmam okula giderken bir anda Yenibosna'da metrobüsten inip ters istikamate geçip maça gitmiştim. Bilet falan yok tabi sonra bi baktım kimse de yok herkes dalıyor içeri. Batı altta izlemiştim maçı çok efsane bir gündü...

Ortasahayi geçtim lige kanatsız girmeyin antepe bile pozisyon bulamayız kanatsiz

Skorer 10 numaramiz olsa cok kolay sampiyon oluruz ama hem belhanda gitmiyor hem bulamiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt