Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk 3 haftadan 7 puan çıkarsak o gazla yürürüz ama imkansız gibi bir şey.

Şu yapılanma ile max. 4 puan alırız.

Süleyman Luş’u neden hâlâ kiraya vermedik acaba? Bu sene forma şansı bulması zor. Seneye de yeterli tecrübeye sahip değil diye sol beke tekrar transfer yapacağız.

Oynama garantisi verecek bir takıma kiralasak maç alışkanlığı kazansa Saracchi yerine kadroya yazardık seneye. Saçma sapan işler yapıyoruz.

Hoca bu sene şans verecek diye gözlemledim. Ali Yavuz, Süleyman ve Emin takıma girmeye en yakın isimler.

Böyle bir durum gerçekten var mı bilmiyorum ama varsa elindeki iyi-kötü orta sahanın satılıp yerinin dolmayacağı korkusu vardır hocanın. Gomis örneğinde olduğu gibi.
geçen sene salmalıydı
bu sene dediğin olabilir ama 3-5 bonservis veriyolarsa kesinle gitmeli son senesi 3.5 alıcak ve aldığımız bonservis kâr
oynayacağı top üç aşağı beş yukarı belli

Sporcope
@sporcope

·
48d

Etebo’yu kadrosuna katan Galatasaray, Kondogbia ile anlaşmaya vardı. Oyuncu kiralık olarak anlaşmaya evet dedi. (TDfichajes)
1599735011985.webp

@Özgür Ayten

Durumun vahametini öğrenmek bakımından... Bu ilgilendigimiz OS bizlere bu korona döneminde kural tanimaksizin havalimanında izdihama yol açtırır mı?

Yanlış anlama, sağlıkçı olarak ilgi alanım bu konuda sadece ülkenin genel sağlığı. Yoksa transfer falan hikaye, umrumda degil!

Senin bu bakış açın beni benden aldı, zaten virüs herşeyi etkiledi kendime gelmem için hemen Rotterdam'dan Hofplein'da olan meşhur İsrailli shoarma kapsalon yolla broer, anca kendine gelirim.

:sarıkalp::kırmızıkalp:

feg belh babeli satsak 2 yardıran kanat alsak be

Keşke..
O zaman şöyle bir avantajı olu. Arda ve emredede beklentiler düşük olur..Kafaları rahat olur.Uzun maratonda hepsi katkı sağlar.

ama bu şekilde bu iki isim onbir olacak.Takım kötü oynar işler yolunda gitmezse bu adamlardan beklentide çok olacağı şçin çöp ilan edilecekler...Çok ciddi eleştiriler olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt