Cengiz Kahraman
10 Numara!
- 7 Aralık 2016
- 11.305
- 7.266
- 913
Seri-Etebo-Lerma iyi olur sanki ama bu sefer orta sahadan skor alamayız.
serinin yerine 8-10 gibi ofansif yönü iyi olan bir adam ve bir adet fark yaratacak bir kanat tamamdır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seri-Etebo-Lerma iyi olur sanki ama bu sefer orta sahadan skor alamayız.
Hiçbiri 8 değil.yerine adam çok. feghouli var arda var akbaba var. zorlasan atalay var. var oğlu var yani.
Süleyman Luş’u neden hâlâ kiraya vermedik acaba? Bu sene forma şansı bulması zor. Seneye de yeterli tecrübeye sahip değil diye sol beke tekrar transfer yapacağız.
Oynama garantisi verecek bir takıma kiralasak maç alışkanlığı kazansa Saracchi yerine kadroya yazardık seneye. Saçma sapan işler yapıyoruz.
la olm neticelerinden sallama haber yapıyorlar yaw. Kondogbia parçalı forma giysin @Emrah Duvar'a tecavüz ederim.Sporcope
@sporcope
·
48d
Etebo’yu kadrosuna katan Galatasaray, Kondogbia ile anlaşmaya vardı. Oyuncu kiralık olarak anlaşmaya evet dedi. (TDfichajes)
bana da 14-15 sezonundan esintiler göreceğiz gibi geliyorbana oyle geliyo ki ilk 5 maci karambole getirip 5/5 yapacaz
geçen sene salmalıydıBöyle bir durum gerçekten var mı bilmiyorum ama varsa elindeki iyi-kötü orta sahanın satılıp yerinin dolmayacağı korkusu vardır hocanın. Gomis örneğinde olduğu gibi.
Sporcope
@sporcope
·
48d
Etebo’yu kadrosuna katan Galatasaray, Kondogbia ile anlaşmaya vardı. Oyuncu kiralık olarak anlaşmaya evet dedi. (TDfichajes)
la olm neticelerinden sallama haber yapıyorlar yaw. Kondogbia parçalı forma giysin @Emrah Duvar'a tecavüz ederim.
@Berke Deniz'de kamera kaydı alır
bana oyle geliyo ki ilk 5 maci karambole getirip 5/5 yapacaz
Lanzini tanimiyorum ama adamin videolarda bile yetenekli bi adam oldugu belli
cok büyük bir hata yapmış oluruz
@Özgür Ayten
Durumun vahametini öğrenmek bakımından... Bu ilgilendigimiz OS bizlere bu korona döneminde kural tanimaksizin havalimanında izdihama yol açtırır mı?
Yanlış anlama, sağlıkçı olarak ilgi alanım bu konuda sadece ülkenin genel sağlığı. Yoksa transfer falan hikaye, umrumda degil!
feg belh babeli satsak 2 yardıran kanat alsak be
şakası bile iğrenç. koca adamlar nasıl böyle konuşuyorsunuz ya
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi