Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
emre tasdemir hee ulan F T !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emre tasdemir hee ulan F T !
Can karabacak'in kim oldugu ortaya cikti
videoda top suruyodu sankiidman fotolarında yok bugun kiralanması daha iyi olur
videoda top suruyodu sanki
galatasaray app silip 1 yıldız verdim
galatasaray app silip 1 yıldız verdim
Sutlarini gelistirdi mesela topu plase birakmayi ögrendi ilk geldiginde bitiriciligi yoktubruma bize geldikten sonra hangi özelliği gelişti
Arda'yı A takıma ilk alan Hagi diye biliyorum oynatan da Gerets. Terim'in oynattıkları ve takıma kazandırdıkları (2000 sonrası) Sabri Sarıoğlu(Lucescu kadroya aldı ama hiç oynatmadı), Uğur Uçar, Semih Kaya, Emre Çolak ve Ozan Kabak. Bunlar ciddi katkı verenler. Ozan için hocaya pay vermemek için uğraşıyorlar ama nafile ş.l. maçında da oynattı ondan öncesinde milli takımdan sakat dönmüştü zaten. Sezonun 4. maçından itibaren verdi formayı. As adamları düzeldikten sonra da oynatmaya devam etti. Boş yapmaya gerek yok.
Zaten bunların dışında oynayanlar Arda, Aydın, Ferhat, Mehmet Güven başka aklıma gelmiyor. Orkun ve Aykut var bir de ama Aykut başka yerden gelmişti galiba.
Arda ve Aydın yaz kamplarına A takımla götürüyordu Terimin 2. döneminde. Arda nın röpportajlarında bundan bahseder. Hocayı eleştirmek için boş boş konular açıyorsunuz ve kendimi saçma sapan bir tartışmanın içinde buldum. Koşarak kaçıyorum.. Bu fuzuli tartışmayı daha fazla uzatmaya gerek yok.
Bayrağı mı tutuyor acabaAYHAN nerde...
üzdün
senden n'aber
Anti terimci avına çıktım ahbap.