Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre tasdemir hee ulan F T !
EhjejwkXYAElsEN

Arda'yı A takıma ilk alan Hagi diye biliyorum oynatan da Gerets. Terim'in oynattıkları ve takıma kazandırdıkları (2000 sonrası) Sabri Sarıoğlu(Lucescu kadroya aldı ama hiç oynatmadı), Uğur Uçar, Semih Kaya, Emre Çolak ve Ozan Kabak. Bunlar ciddi katkı verenler. Ozan için hocaya pay vermemek için uğraşıyorlar ama nafile ş.l. maçında da oynattı ondan öncesinde milli takımdan sakat dönmüştü zaten. Sezonun 4. maçından itibaren verdi formayı. As adamları düzeldikten sonra da oynatmaya devam etti. Boş yapmaya gerek yok.

Zaten bunların dışında oynayanlar Arda, Aydın, Ferhat, Mehmet Güven başka aklıma gelmiyor. Orkun ve Aykut var bir de ama Aykut başka yerden gelmişti galiba.

Arda ve Aydın yaz kamplarına A takımla götürüyordu Terimin 2. döneminde. Arda nın röpportajlarında bundan bahseder. Hocayı eleştirmek için boş boş konular açıyorsunuz ve kendimi saçma sapan bir tartışmanın içinde buldum. Koşarak kaçıyorum.. Bu fuzuli tartışmayı daha fazla uzatmaya gerek yok.

Arda ve Aydın yaz kamplarına A takımla götürüyordu Terimin 2. döneminde. Arda nın röpportajlarında bundan bahseder. Hocayı eleştirmek için boş boş konular açıyorsunuz ve kendimi saçma sapan bir tartışmanın içinde buldum. Koşarak kaçıyorum.. Bu fuzuli tartışmayı daha fazla uzatmaya gerek yok.

aydının ft donemınde kampa goturuldugu falan yok sallama 2003te aydın 15 yasındaydı

goturduyse de emıne kaptanlık vermek gıbı sov amaclı goturmustur

20 sene oncekı terımı savunuyorsunuz bız sımdıkını elestırıyoruz anlamadıgınız bu (bkz avatarımda eskı terım var )

adam daha 3 ay once taylan genc tecrubesız rızede oynatamazdım falan demıs sız gelıp 20 sene önce aydını kampa goturdugunden bahsedıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt