Erdinç Esenkaya
10 Numara!
- 3 Temmuz 2009
- 12.316
- 1.220
- 1.778
fatih:red:
omar luyindama marcao saracchi
belh ömer etobo
feghouli falcao arda
İlk 5 e giremez
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fatih:red:
omar luyindama marcao saracchi
belh ömer etobo
feghouli falcao arda
Emre Onyekuru kadar dinamizm katar mı sence renktaş? Ben inanmıyorum ama inşallah yanılırım. Yazdıklarına katılıyorum.Geçen sezonun 2. yarısından covid-19 nedeniyle liglere ara verilen pandemi sürecine kadar geçen 9 maçta 7 galibiyet ki burada deplasmanda Fener'i yendik ve 2 beraberlik (sivas deplasmanı ve beşiktaş'la evimizde) aldığımız maçlardaki kadrodan Mariano, Lemina, Seri ve Onyekuru gitti Arda, Emre Kılıç, Omar ve Etebo geldi. Kağıt üstünde gelenlerin gidenlerden aşağı kalır yanları yok, hatta daha iyiler. Okay Yokuşlu falan 1-2 orta saha ve bir kanat transferi de yaparsak ve ligin 2. yarısındaki gibi konsantre olursak ligin içinden geçeriz. Değil diğer takımlar Fener bile rüzgarımıza yetişemez.
Luyindama'yı da öyle almıştık..Zorunlu satın alma ffp ye girmiyor mu yani. Öyle denmişti daha önce sanki
önümüzdeki seneye yansırZorunlu satın alma ffp ye girmiyor mu yani. Öyle denmişti daha önce sanki
Orta saha alsan mı üstat @mustafa cengiz
Zorunlu opsiyon sözleşme yılında geçerlidir yani bu seneye girer.
Luyi de o yüzden 4 ay kiralama için 3 m euro vermiştik. Seve seve alalım diye.
Ben de anlamıyorum. Çok fazla.7 milyon euro okaya çok değil mi ya bizde öyle bir para yok gidip 500k kiralama 1.250 satın almayla Berat Özdemiri alalım
Gelmiyor.Okay geliyor mu gelmiyor mu bizde işler neden bu kadar uzuyor arkadaş çıldıracam yemin ederim.
Davila mi yoksa
İşte kiralık anlaşmalar transfer dönemi ya da sözleşme yılına göre yapılıyor.Kiralik anlasmayi 2 ay daha uzun yapip ve 8. ayin sonuna dogru ceksek kurtarmaz mi?