Ozan Aparı
Büyük Kaptan
- 21 Şubat 2010
- 20.476
- 2.912
- 2.313
D’villa bizim sportif direktör oldu da haberimiz mi yok acaba.Daha ucuza mal ederiz bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla şu yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. 30 yaş üstü kralı olsa istemiyorum. Nainggolan'ın gelmesini gerçekten istemiyorum ki gelmeyecek bence zaten.
Geçen sezonun 2. yarısından covid-19 nedeniyle liglere ara verilen pandemi sürecine kadar geçen 9 maçta 7 galibiyet ki burada deplasmanda Fener'i yendik ve 2 beraberlik (sivas deplasmanı ve beşiktaş'la evimizde) aldığımız maçlardaki kadrodan Mariano, Lemina, Seri ve Onyekuru gitti Arda, Emre Kılıç, Omar ve Etebo geldi. Kağıt üstünde gelenlerin gidenlerden aşağı kalır yanları yok, hatta daha iyiler. Okay Yokuşlu falan 1-2 orta saha ve bir kanat transferi de yaparsak ve ligin 2. yarısındaki gibi konsantre olursak ligin içinden geçeriz. Değil diğer takımlar Fener bile rüzgarımıza yetişemez.ekibimizin yeni sezonda en iyi ihtimalle 4. olacağı gerçeği ile yüzleşelim.
Kondogbia Psg haberleri var..kondogbia etebo
nainggolan
Orta sahadan rakip kaleye 2 dkk'da anca gideriz.fatih:red:
omar luyindama marcao saracchi
belh ömer etobo
feghouli falcao arda
Geçen sezonun 2. yarısından covid-19 nedeniyle liglere ara verilen pandemi sürecine kadar geçen 9 maçta 7 galibiyet ki burada deplasmanda Fener'i yendik ve 2 beraberlik (sivas deplasmanı ve beşiktaş'la evimizde) aldığımız maçlardaki kadrodan Mariano, Lemina, Seri ve Onyekuru gitti Arda, Emre Kılıç, Omar ve Etebo geldi. Kağıt üstünde gelenlerin gidenlerden aşağı kalır yanları yok, hatta daha iyiler. Okay Yokuşlu falan 1-2 orta saha ve bir kanat transferi de yaparsak ve ligin 2. yarısındaki gibi konsantre olursak ligin içinden geçeriz. Değil diğer takımlar Fener bile rüzgarımıza yetişemez.
1.5 M € kiralama bedeline vermiyorlarsa gelmesin zaten fazlası olmaz.
Belhanda'yı görünce muhterem Karabacak sandım.fatih:red:
omar luyindama marcao saracchi
belh ömer etobo
feghouli falcao arda
Fatih Terim manevi oğlundan kolay kolay vazgeçmeyecektir.Belhanda'yı görünce muhterem Karabacak sandım.