Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D’villa bizim sportif direktör oldu da haberimiz mi yok acaba.Daha ucuza mal ederiz bence

Valla şu yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. 30 yaş üstü kralı olsa istemiyorum. Nainggolan'ın gelmesini gerçekten istemiyorum ki gelmeyecek bence zaten.

Yahu arkadaş Nainggolan nasıl istenmez.
feg,babel,belhandayı elden çıkaramadığımız için zor diyorum derseniz anlarımda istememekde ne demek.Herkes ister hem genç olsun hem kaliteli olsun..

Şu yorumları genellemekten vazgeçmedik.Hayır arkadaş gerekirse 30 yaş üstüde alırsın gençde alırsın, bonservisi elindede alırsın..Fırsat transferi varsa alırsın.Tabiki kimse demiyor takımı 3o yaş üstü oyuncularla doldur.Bununda bir mantığı var.

birazcık eli ayağı düzgün bizim takıma gelip direk oynayıp katkı verecek genç oyuncuyu nasıl almayı düşünüyoruz.Evet alırsın bir milyona genç oyuncu üç maç sonra genç diyen adamlar çöp demeye başlar.

Nainggolan dediğiniz addam zaten gelmezde..
iddaa ediyyorum bize gelsin sakatlık falan olmazsa başarısız olma ihtimali yüzde sıfırdır.

fatih
omar luyindama marcao saracchi
belh ömer etobo
feghouli falcao arda
:red:

ekibimizin yeni sezonda en iyi ihtimalle 4. olacağı gerçeği ile yüzleşelim.
Geçen sezonun 2. yarısından covid-19 nedeniyle liglere ara verilen pandemi sürecine kadar geçen 9 maçta 7 galibiyet ki burada deplasmanda Fener'i yendik ve 2 beraberlik (sivas deplasmanı ve beşiktaş'la evimizde) aldığımız maçlardaki kadrodan Mariano, Lemina, Seri ve Onyekuru gitti Arda, Emre Kılıç, Omar ve Etebo geldi. Kağıt üstünde gelenlerin gidenlerden aşağı kalır yanları yok, hatta daha iyiler. Okay Yokuşlu falan 1-2 orta saha ve bir kanat transferi de yaparsak ve ligin 2. yarısındaki gibi konsantre olursak ligin içinden geçeriz. Değil diğer takımlar Fener bile rüzgarımıza yetişemez.

Geçen sezonun 2. yarısından covid-19 nedeniyle liglere ara verilen pandemi sürecine kadar geçen 9 maçta 7 galibiyet ki burada deplasmanda Fener'i yendik ve 2 beraberlik (sivas deplasmanı ve beşiktaş'la evimizde) aldığımız maçlardaki kadrodan Mariano, Lemina, Seri ve Onyekuru gitti Arda, Emre Kılıç, Omar ve Etebo geldi. Kağıt üstünde gelenlerin gidenlerden aşağı kalır yanları yok, hatta daha iyiler. Okay Yokuşlu falan 1-2 orta saha ve bir kanat transferi de yaparsak ve ligin 2. yarısındaki gibi konsantre olursak ligin içinden geçeriz. Değil diğer takımlar Fener bile rüzgarımıza yetişemez.

o bölümde güzel oynadık, doğru.
ama fikstür de fener maçı hariç çok zorlu değildi. fener de düşüşe geçmişti yavaş yavaş.
zaten zorlu bölüme geçiş yaptığımızda sivas ve beşiktaş maçlarını kazanamadık. (sivas'ta iyiydik ama olmadı)

bu takımdan bu sene şampiyonluk beklersek büyük hayak kırıklığı yaşarız.

en az bir orta saha ve bir kanat oyuncusu daha gelirse belki bir umudumuz olur.

Hali hazırda çıkartılabilecek en ideal kadro:

Fatih
Omar Luyindama Marcao Saracchi
Donk
Feghouli Belhanda Etebo Arda
Falcao

Donk'un yerine Okay Yokuşlu, Belhanda'nın yerine Nainggolan tarzı birini alırsak işlem tamamdır. Emre Kılıç ilk 11'de Feghouli'yi zorlar, Diagne forvette Falcao'yu zorlar, Ömer Bayram ve Taylan Antalyalı da orta sahayı yedekler.

kondogbia etebo

nainggolan

:berkan:

RingedTartCaudata-size_restricted.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt