- 18 Temmuz 2009
- 82.015
- 239.568
- 5.263
Evet tartışmayın demiştim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen sabah aksam aglarsin ancak forumlarda aglayarak dikkat cekmeye calisan adamin birisin iyi oldugumuzda bile yiyiz demeye korkan psikopat adamin tekisin
Verdiğin listede sabri'yi görmedim.sabri nedir mesela? fbli mi bjkli mi? senden benden hepimizden daha GSli
Söyleye söyleye kazıklatacaksın bizi DavilayaOkay olmayacak. Celta'ya istediğini vermediğimiz sürece olmayacak. Muhtemelen D'Avila'nın kazıklarından birini daha yiyeceğiz.
Yaklaşım yanlış. ŞL grubunda son 2 maçla zoraki 3. olduk. 5 yedik Chelsea'den. Diğer tarafta ise kura şansı olsa ŞL finali oynardı o ekip. Sonraki sene dandik kadroyla çıkmayı zaten saymıyorum.Terim Avrupa'da o kadroyla kupa aldı. Lucescu'nun oynattığı futbola o dönem herkes sövüyordu. Aldığımız maçlar hep 1-0 idi. Hatırlatırım Ahmet Arif kardeşim.![]()
yooo liste de yaziyor sen görmek istemedin. bak dogru düzgün yine görürsünVerdiğin listede sabri'yi görmedim.
Sabri bana kalırsa arda'dan da ft'den de 10 kat cimbomludur
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
ft'yi kovarsak düzeleceğimiz hususunda birleşmeye başladığımızı gözlemliyorum.
Sonunda 1-2 GSli olacak oh be
Yazmıyoryooo liste de yaziyor sen görmek istemedin. bak dogru düzgün yine görürsün
Senin attığın fotoda sadece 5 isim görünüyor.yooo liste de yaziyor sen görmek istemedin. bak dogru düzgün yine görürsün
Bodruma gidiyom krdsm ben gel@Melih Sönmez @Can Karabacak @Berke Deniz @Ibrahim Özveren adres verin! Dayım @Sertan Nalbant ile geliyoruz.
Yazmıyor
Sabri de Beinde olacak Apo Avcı ve Tolga ile. Onu diyorsan o tweette gözükmüyor.
Senin attığın fotoda sadece 5 isim görünüyor.
Ancak tweet in üstüne tıklayınca görünüyor ayrıntı.
Ondan dolayı Sabri'yi görmedim.
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Hocadan mı destek alacaksın?Bodruma gidiyom krdsm ben gel