- 26 Kasım 2012
- 185.610
- 258.308
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biatçılar kovalasın seni, rezil-ül herüf![]()
Benden çok siz biatçılar ağlıyoruzsunuz.
Hatta şekilden şekile giriyorsunuz ft'nin yediği haltlari savunmak için.
Bu rezil futbola daha ne kadar sessiz kalabilecek siniz göreceğim.
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Luyindama'nın durumu iyi değil neye göre tek maç izledin Hatay maçıyla buna mı karar verdin ? Arda bitik diyorsun o zaman hazırlık maçları kaile alırsak Arda form da kaldı ki Arda'yı geride diyelim dedim, Feghouli bitik diyoruz herif oynadığında ortalığın .... ! Ferdi'ye kıyasla 2 gömlek üstün, Falcao tamam bitik diyelim Diagne var, Tiam Diagne aynı yerde oynadı test etmesi kolay hangisi önde olduğu, Rodriguez daha gösterge yapmadı kaldı ki oyun yapsın, Emre geçen sene net eli açtı, biraz takımda kalite olsa ki 2 maçta da bize çarpıldılar adam çifte okey atıyordu.muslera yok, luyindama'nın son durumu hiç iyi değil, etobo'nun ne olduğu belli değil, arda bitik, feghouli bitik, falcao bitik
pek objektif bir kıyas olmamış.
fener, rodrigues'in yerine aynı stilde oynayan iyi bir herif alırsa iddialı bir şampiyonluk adayı olur.
Muslera yokŞu güzellemelere dönecek olursak;
Muslera > Altay
Omar > Gökhan
Sarrachi > Caner
Luyindama > Serdar
Marcao > Lemos
Gustavo > Donk
Etobo = Ozan
Arda = Sosa
Feghouli > Ferdi
EmreK. > Valencia
Falcao > Tiam
Fatih TERİM > erol
Hadi Ozan ve Sosa'da önde diyelim etti 3, hadi Muslera sakat bir süre etti 4 zorlasak olup olacağı bu kadar.
Herkes şunun farkına varsın geçen sene gerek sakatlık gerek takımın oturması süre aldı, tam vitesi 5e taktık pandemi patladı hoca hasta döşek hasan takımı hazırlayamadı tekmeyi yedi, kalite anlamında açık arayız hala, kovduğumuz adamlarla bize kafa tutmaya kalkıyorlar bütün olayları bu.
karı da istiyon muGüzel. Ama iyi bir spiker bulsunlar yav
Fatih Hocamın kanlısı olsa senin kadar nefret etmezdi ondan
Nerelerdesinizkarı da istiyon mu
nerelerdesin sen üstat yavkarı da istiyon mu
terim düşmanı olanların hepsi ünal aysal yalayıcısı olması gözlerden kaçmıyorbiat diyenler 7 sene önce ersunu şamp yapıp prandelliyi başımıza kakan herifi dilliyor hala
ulan tarih olmuş adama biat ediyorsunuz bırakın da millet geçen sene şamp yapmış adama biat etsin
biat kelimesi de komik çoğunluğa uymayıp marj olma arzusunu kendince validite etmenin cool yolu ben marjinalim demiyor da siz biatçısınız diyor gtfo..............
terim düşmanı olanların hepsi ünal aysal yalayıcısı olması gözlerden kaçmıyor
ünal aysal bu klübün içine sıçmıştır.net
ünal aysalı kurtaran ise fatih terimdir. şimdi bana terimci derler böyle dedim diye :/
terim düşmanı olanların hepsi ünal aysal yalayıcısı olması gözlerden kaçmıyor
ünal aysal bu klübün içine sıçmıştır.net
ünal aysalı kurtaran ise fatih terimdir. şimdi bana terimci derler böyle dedim diye :/