Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa kaplan yapıyor transferleri şuan sportif direktör zatenBu Agücü transferleri kime yaptırıyor bilmiyorum da aldıkları tüm kanat + forvetler ligin üstünde oluyor neredeyse.
Hiç katılmıyorum renktaşımın yorumlarına tisserand sert bir stoper doğru ama hamle zamanlaması berbat bol bol penaltı yaptırır solak olduğu için oyun kurması iyi diye düşünen olabilir o da yok pekAnladığım kadarıyla tarzı bizim Marcao gibi mi ?
erman toroğlu ve gökmen özdenak varsa izlenir.Telegol ve Serhat Ulueren geri geliyormuş. Bir siz eksiktiniz. :3838:
tisserand hizli + teknigi fena degil (marcao kadar olmasada). ekstra bonusu sol bek de oynayabilme olmasiAnladığım kadarıyla tarzı bizim Marcao gibi mi ?
Taşıt tutuyor tutuyor.Yaşı tutuyor mu acaba arkadaşın? Lucescu edilen küfürler kimseye edilmedi tam bir kabız futbolu oynatiyordu.
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç katılmıyorum renktaşımın yorumlarına tisserand sert bir stoper doğru ama hamle zamanlaması berbat bol bol penaltı yaptırır solak olduğu için oyun kurması iyi diye düşünen olabilir o da yok pek
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mekanın sahibi geri geldi!Telegol ve Serhat Ulueren geri geliyormuş. Bir siz eksiktiniz. :3838:
Estağfurullah öyle anladıysan kusuruma bakmaYorum yapmadım ki yahu niye hemen gömdün
uzun hızlı ve güçlü deyince marcao geldi aklıma.. tanımadığım için tekrar sordum zaten
teşekkür ederim bilgilendirme için.

Başkanınınbiraz da rizesporu konusmayalim mi arkadaslar‼