Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maraba varmi gelisme
20200910_190745.webp

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Genelde ilk 3 hafta bizim için olumsuz senaryo çiziliyor ki ben de öyle düşünüyorum.Oyle olsa bile bizim toparlanma yeteneğimiz çok üst düzey bunu da kabul etmek lazım.Ya bugün methiyeler dizilen fb ilk 3 hafta kötü başlarsa ne olur ? Dağılmaya oldukça musaitler ve anında darmadağın olurlar bir de böyle düşün 😉

Anladığım kadarıyla tarzı bizim Marcao gibi mi ?
tisserand hizli + teknigi fena degil (marcao kadar olmasada). ekstra bonusu sol bek de oynayabilme olmasi

AMAAA herif gamsizin teki. kafasi estiginde mac icinde oyunu birakir. strese girdiginde paso hata yapar, baski yediginde mala bagliyor, defansif oyun bilgisi pek iyi degil. marcaonun ilk geldigi zaman kadar bile degil

Yaşı tutuyor mu acaba arkadaşın? Lucescu edilen küfürler kimseye edilmedi tam bir kabız futbolu oynatiyordu.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Taşıt tutuyor tutuyor.
Çok iyi hatırlıyorum o kabız futbolu.

Ancak sanki başka Avrupa başarısı yaşatan hoca yokmuş gibi söylediler.
Ona istinaden Denizli ve Lucescu örneği verdim.

Lucescu,Denizli ve terim ilk zamanlarda iyi olabilir ama yaşları ilerledikçe hepsi saçmaladı.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Fenerin transferlerini beğenmiyorum ama nasil oluyor da erolun istediklerinin hepsini aliniyor bizim hocanin istedikleri hic alinmiyor. Yeter artik yönetim

Hiç katılmıyorum renktaşımın yorumlarına tisserand sert bir stoper doğru ama hamle zamanlaması berbat bol bol penaltı yaptırır solak olduğu için oyun kurması iyi diye düşünen olabilir o da yok pek

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yorum yapmadım ki yahu niye hemen gömdün :D

uzun hızlı ve güçlü deyince marcao geldi aklıma.. tanımadığım için tekrar sordum zaten

teşekkür ederim bilgilendirme için.

Keçiörengücünden aldıkları çocuk ve Kasımpaşa da oynayan Hırvat oyuncu ikisi de kule stoper , organizasyon çalışırlar ise duran toplardan çok gol bulurlar , defansif olarak da hava hakimiyetleri yüksek olur.

Ankaragucu 1 saate 5 transfer acikladi, ceza dun kalkti 5 transger geldi.

Bizim yonetim halen titizlik ile yurutyoruz desin...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Erman Ziya Kaya Gökmen. Efsane kadro geri dönsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt