- 9 Ağustos 2011
- 59.451
- 34.146
- 3.408
hocamı sever misin
sayarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocamı sever misin
Yaşlandı , son voleyi vurmak isteyecektir 1niye gücsüz? sözlesmesi mi bitti? vermiyorlarsa 1 sene daha kalip seneye belese gider
orayı ben de fark ettimBugun trt de ermana soruyorlar anlasma 2 yillik olabilir mi baya bir valizle geldi diyorlar. Erman once duymamazliktan geliyor. Sonra dusunuyor ulan 2 yillik olabilir mi acaba diye. Sonra 2 yillikta olabilir diyor.
Kimlere kaldik. Irmak Kazuk'un kemikleri sizliyor
ndiaye iste. umarin essien olur dicemde defansi cok kötü anlasilanEkli dosyayı görüntüle 92793
Bana biraz çöp gibi geldi ama zihinseli çok iyi
isterse 6. forvet olsun. sözlesmesi var, vermiyorlarsa daha da yaslandiginda gidebilir. Workrate i cok iyi adam yine savasirYaşlandı , son voleyi vurmak isteyecektir 1
Oğulcan gibi yetersiz topçuyla aynı maaşı alıyor 2
Diagne geldi forma şansı azaldı 3
knk bende kalsın isterim ama adem gitmek istiyorum dese bizimkiler tutmazisterse 6. forvet olsun. sözlesmesi var, vermiyorlarsa daha da yaslandiginda gidebilir. Workrate i cok iyi adam yine savasir
Özelliklere bakınca kanat diyorsun ama hızlanması 11. İki yönlü asla olamaz savunması çok zayıf. Enteresan bir profil.ndiaye iste. umarin essien olur dicemde defansi cok kötü anlasilan
Klubüyle sorunlu zaten ocak ta da bitiyor..Teixeira ile simdiden anlasabiliriz aslinda. ocakta sözlesmesi bitiyor. 6 ay kurali
Diagne denen herife guvenmiyorum. Ben oynamiyorum diyip butun herseyi birakabilecek bir adam. Ha ali yavuza sans verecekse buna tamamimYaşlandı , son voleyi vurmak isteyecektir 1
Oğulcan gibi yetersiz topçuyla aynı maaşı alıyor 2
Diagne geldi forma şansı azaldı 3
Bonaventura ?
kiralık değil boşta bir adam alıyoruz ben öyle anladım
o zmn ümidini kesmesayarım
bu nevzat nasıl bir herif yav
kudurdukça kudurmuş iyice
Diagne denen herife guvenmiyorum. Ben oynamiyorum diyip butun herseyi birakabilecek bir adam. Ha ali yavuza sans verecekse buna tamamim
nedior leşzat