Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun trt de ermana soruyorlar anlasma 2 yillik olabilir mi baya bir valizle geldi diyorlar. Erman once duymamazliktan geliyor. Sonra dusunuyor ulan 2 yillik olabilir mi acaba diye. Sonra 2 yillikta olabilir diyor.

Kimlere kaldik. Irmak Kazuk'un kemikleri sizliyor
orayı ben de fark ettim :)

Yaşlandı , son voleyi vurmak isteyecektir 1
Oğulcan gibi yetersiz topçuyla aynı maaşı alıyor 2
Diagne geldi forma şansı azaldı 3
isterse 6. forvet olsun. sözlesmesi var, vermiyorlarsa daha da yaslandiginda gidebilir. Workrate i cok iyi adam yine savasir

EhUztbHWsAAiWTI

Yaşlandı , son voleyi vurmak isteyecektir 1
Oğulcan gibi yetersiz topçuyla aynı maaşı alıyor 2
Diagne geldi forma şansı azaldı 3
Diagne denen herife guvenmiyorum. Ben oynamiyorum diyip butun herseyi birakabilecek bir adam. Ha ali yavuza sans verecekse buna tamamim

Diagne denen herife guvenmiyorum. Ben oynamiyorum diyip butun herseyi birakabilecek bir adam. Ha ali yavuza sans verecekse buna tamamim

ben pek ihtimal vermiyorum ama
"Kadir Çetinçalı : Adem Büyük’e bir teklif gelirse Fatih hoca hayır demez çünkü hoca Ali Yavuz Kol’dan çok memnun. Şunu söyleyeyim, Adem Büyük’ü isteyen birisi olursa Fatih Terim hayır demeyecek. "

Ben Belhanda'nın fotoğrafını totem için kullanıyorum, sevdiğimden değil renktaş. Ki Can kardeşi de tanımıyorum, ne Amsterdamda ne İstanbul'da denk geldim kendisine. O yüzden bana böyle ithamlarda bulunmayın lütfen.

Tamda Özgür Ayten kardeş geri dönüşü ile orta saha transferleri başlarken pozitif enerji oluştukdan sonra yaptığım totem için moralimi bozmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt