Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boluspor, Süleyman Luş'a talip oldu. (Kiralık) (TransferWeb)

bazı oyuncularda yaşa bakılmaz bence.fernandinho bu ligin çok çok üstünde bi kalite

Kalitesini zaten konuşmaya gerek yok benim korkum yaşından değil orta sahada çok kısa kalınca o bölgeye inen tüm toplara stoperler çıkmak zorunda kalıyor. Stoperler oraya kayınca defans çizgisi bozuluyor ve araya atılan her top pozisyon oluyor.

O yüzden uzun bir ön libero istiyorum ya da Melo kadar olsun ama onun gibi kafa topuna çıkmayı bilen bir ön libero olsun.

Okay Trabzondayken ismi bizimle ciktiginda kimse istemiyordu Ispanyads cok mu gelistirdi kendini bu adam bu kadar cok isteniyor

Açıkçası ben beğenmiyorum

Stil olarak Mehmet Topal’a benzetiyorum

Ama seneye gelecek olan kısıtlama için iyi bir hamle olur

Sırf o yüzden gelmesi mantıklı

Ben Belhanda'nın fotoğrafını totem için kullanıyorum, sevdiğimden değil renktaş. Ki Can kardeşi de tanımıyorum, ne Amsterdamda ne İstanbul'da denk geldim kendisine. O yüzden bana böyle ithamlarda bulunmayın lütfen.

Tamda Özgür Ayten kardeş geri dönüşü ile orta saha transferleri başlarken pozitif enerji oluştukdan sonra yaptığım totem için moralimi bozmayın.

Boluspor, Süleyman Luş'a talip oldu. (Kiralık) (TransferWeb)
1599496247622.webp

3 tane solbekleri var 4.yü okey için mi alıyorlar

9golan melo.gibi bize ruh katacak tam adam ama herifin derdi para değil italyadsn dışarı çıkmaz eşi sebebiyle

Bizim tıp imkanlarımız İtalya'dan çok daha iyi. Yener Hoca belki ikna eder Nainggolan'ı eşi konusunda.

Liv Hospital'da güzel bir tedavi süreci başlatırız reisin kafası rahat olur topuna odaklanır.

Bu Süleyman Rodop un bahsettiği isim kim acaba böyle heycanlanacağımız.

yine demis. medya da sevinecek renkli adam diye

Ben Belhanda'nın fotoğrafını totem için kullanıyorum, sevdiğimden değil renktaş. Ki Can kardeşi de tanımıyorum, ne Amsterdamda ne İstanbul'da denk geldim kendisine. O yüzden bana böyle ithamlarda bulunmayın lütfen.

Tamda Özgür Ayten kardeş geri dönüşü ile orta saha transferleri başlarken pozitif enerji oluştukdan sonra yaptığım totem için moralimi bozmayın.
Ben tesadüflere inanmam pek. Belhanda'yı da sevmediğim için (@Can Karabacak bilir) algıda seçici davrandım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt