Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Boluspor, Süleyman Luş'a talip oldu. (Kiralık) (TransferWeb)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bazı oyuncularda yaşa bakılmaz bence.fernandinho bu ligin çok çok üstünde bi kalite
Okay Trabzondayken ismi bizimle ciktiginda kimse istemiyordu Ispanyads cok mu gelistirdi kendini bu adam bu kadar cok isteniyor
Ben Belhanda'nın fotoğrafını totem için kullanıyorum, sevdiğimden değil renktaş. Ki Can kardeşi de tanımıyorum, ne Amsterdamda ne İstanbul'da denk geldim kendisine. O yüzden bana böyle ithamlarda bulunmayın lütfen.
Tamda Özgür Ayten kardeş geri dönüşü ile orta saha transferleri başlarken pozitif enerji oluştukdan sonra yaptığım totem için moralimi bozmayın.
Boluspor, Süleyman Luş'a talip oldu. (Kiralık) (TransferWeb)
Bu ve buna benzer kuduruk cümleleri var üstat
D.ö gittiğinden beri böyle ama geçen başkanın sorusunu yanıtlamaması iyice kudurtmuş olsa gerek
Niye alıyolar bilmem böyle bi paylaşım var..
Ben tesadüflere inanmam pek. Belhanda'yı da sevmediğim için (@Can Karabacak bilir) algıda seçici davrandım.Ben Belhanda'nın fotoğrafını totem için kullanıyorum, sevdiğimden değil renktaş. Ki Can kardeşi de tanımıyorum, ne Amsterdamda ne İstanbul'da denk geldim kendisine. O yüzden bana böyle ithamlarda bulunmayın lütfen.
Tamda Özgür Ayten kardeş geri dönüşü ile orta saha transferleri başlarken pozitif enerji oluştukdan sonra yaptığım totem için moralimi bozmayın.
Son gelişmeler? Nöbet ertesi uyuyordum ortalık yıkılmış...
Fernandinho olabilierBu Süleyman Rodop un bahsettiği isim kim acaba böyle heycanlanacağımız.
Salliyor o yavBu Süleyman Rodop un bahsettiği isim kim acaba böyle heycanlanacağımız.