Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocayı eleştirenlere bir tek konuda bende katılıyorum TENİS harbi yeter abi 30 senedir kornerden 3 golümüz var yav alayı ön direğe kesiyor. Tenis yerine sadece duran top çalışsak bence farklı bir şeyler olurdu.

bu korner sorunu Emre ve Omar ile Sol bulabilir yanliz

transfer lazım

EVZwX0aXYAATFMo
Bunlar gibi olacaksa, eksik kalsin. Transfer istemez

GS sözlük Belhanda fanboylarıyla dolmuş.

Bu Belhanda neymiş de bizim haberimiz yokmuş yav.

Bu mantıktan dolayı 10 milyar borcu var kulüplerin.

Kulübe para sokmak mesele değil, o paralar sürdürülebilir olmayınca dibe batarsın, bir sene ŞL olmadı diye kalırsın böyle.

Başarıyı getiren de sadece kadro değildir zaten, temel nokta sürdürülebilir mali yapı burada, bu olursa kadro da kurulur, transfer de yapılır.
Bahsettiğim o değil. Gidip Diagne ye 13 ver demiyorum. Daha düşük paraya adam bul ama iş yapsın. O yapıyı kur. Transfer hatalarını yapıp klübü batırıyorlarsa bunun bedelini taraftar ödemek zorunda değil. Klübü tarafta batırmadı basiretsiz yöneticilerin hatası batırdı. O zaman gitsinler şimdi nerden nasıl para buluyorlarsa bulup klübe para soksunlar. Taraftara bedel ödetmesinler. Taraftar onlardan illa pahalı takım kurmasını istemedi hiç bir zaman. Ucuz ama nitelikli takım kurarsın başarı gelirse taraftar takımda yıldız olup olmamasına bakmaz. Klübü taraftar batırmadığına göre bedelide bizara ödemek zorunda değiliz. Bize bedel ödetmedem klübü nasıl düzlüğe çıkardıklarıyla ilginmem.

Hazard yine kilolu kampa gelmis. Bu adam futbolu biraktigi an Sneijdere döner. Nerdeyse her sene tatilden kilolu geri geliyor.

Bahsettiğim o değil. Gidip Diagne ye 13 ver demiyorum. Daha düşük paraya adam bul ama iş yapsın. O yapıyı kur. Transfer hatalarını yapıp klübü batırıyorlarsa bunun bedelini taraftar ödemek zorunda değil. Klübü tarafta batırmadı basiretsiz yöneticilerin hatası batırdı. O zaman gitsinler şimdi nerden nasıl para buluyorlarsa bulup klübe para soksunlar. Taraftara bedel ödetmesinler. Taraftar onlardan illa pahalı takım kurmasını istemedi hiç bir zaman. Ucuz ama nitelikli takım kurarsın başarı gelirse taraftar takımda yıldız olup olmamasına bakmaz. Klübü taraftar batırmadığına göre bedelide bizara ödemek zorunda değiliz. Bize bedel ödetmedem klübü nasıl düzlüğe çıkardıklarıyla ilginmem.
Valla ben henüz bu işi yapabilen başkan görmedim. Olan parayı harcadılar hep, zor imkanlarla gelen 2 şampiyonluk var ama onlarda da hocaların katkısı büyüktü.

Hak veriyorum böyle yönetimlerle 2 yıl iyi olsak 2 yıl acı çekeriz.

İşi o. Bir Fenerlinin yapacağı şey nedir? Galatasaray’a zarar vermek.. nasıl mı? Galatasaray hocasına futbolcusuna saldırarak, hakaret ederek, onlara suç isnat ederek, onları değersizleştirerek, taraftarın gözünde düşürmeye çalışır. Bu adamın işi de bu.. yaptığı eleştiri filan değil çünkü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Asıl bir kuşun yapacağı şey; GALATASARAY'a başarısızlık yaşatan ve sürekli arkasında enkaz bırakan birinin takımın başında kalmasını sağlamak.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Erman Toroğlu sadece maç yorumcusumu hiç görünmüyo lig bittikten beridir..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt