Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam şahsi bişey yazmıyor kımseye sen ıkıdır mıgdem bulanıyor yazmıssın agzına tükürdügüm yazmıssın senın yazdıgın seviyesiz mesaja gırıyor
böyle mesajları gormek ıstemeyenler engeller.
adam hocaya hakaret edıyorsa raporlarsınız oda cezayı yer

benim cocuk gibi raporlamama gerek mi var?goruyorsun zaten yazilanlari,uzerine ozel mesajla ben uyari aldim.
yani hocaya hakaret edebilirsiniz ama uyeye hakaret edemezsiniz mi diyorsun?

IMG_0254.webp

Asıl bir kuşun yapacağı şey; GALATASARAY'a başarısızlık yaşatan ve sürekli arkasında enkaz bırakan birinin takımın başında kalmasını sağlamak.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Merak etme düşmanımıza da saygılıyız, kuş demeyiz. UEFA kupası UEFA Kupası şampiyonluğunu, 8 lig, 3 TSYD Kupası, 3 Türkiye Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 3 kez de TFF Süper Kupa şampiyonluğu... bu başarıyı yakalayan bir tane Galatasaraylı td var mı? Yok. Son 3 sezonda 2 şampiyonluk.. bu mu başarısızlık.. aslan postuna bürünmüş Fenerli seni... hayatta tek bir başarın yok, o yüzden Galatasaray’dan ve terimden nefret ediyorsun.. acıyorum sana..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim 4 kere yaptı. Brain Brichi Ahmedin dedesi bilir Ahmed nereden bilsin.
adamların işi Terimi nerden vurabilirim.Nefretimi hangi mantıklı kriterlere uydurabiirim olduğu için kişinin ismi cismi bulunduğu yüzyıl önemli değil.Az önce biri dedi 3 yılda doğru düzgün 10 maç oynamamışızdır.3 yılda 2 şampiyonluğumuz var bizim.İmparatordan bir febejekeliler nefret ediyor bir de bu numuneler

diyaloğa girmeyeceğim adabınız edebiniz sizinle kalsın iyi forumlar
Diyoloğa girmeye meraklı değilim. Peygamberlik, şehitlik gibi makamların bende ifade ettiği anlamla sizde ifade ettiği anlam aynı olmadığı için beni anlamanızı beklemiyorum. En azından ortak paydamız olan Galatasaray ı konuştuğumuz bir ortamda benim gibiler için kutsal olan değerleri basite indirgemeyelim.

benim cocuk gibi raporlamama gerek mi var?goruyorsun zaten yazilanlari,uzerine ozel mesajla ben uyari aldim.
Kimse kimseye hakaret edemez. Raporlarsan işlemi hızlandırırsın yoksa yonetıcının mesajı gormesini bekleyeceksin.
Şimdi raporları bekliyoruz inceleyip geri dönüş saglayacagız. Hocaya hakaret etmekte yasak ama eleştirmek serbest forumda kimse koyun degil biat etmek zorunda degil ama saygı duymak zorunda...

Başkanlara hakaret ediliyor, topçulara, tdlere, eski tdlere vs. Dolayısıyla Terim'e de hakaret serbest o açıdan tutarlı bir tavır var burada diyebilirim. Sadece Galatasaraylı bir insanın Terim'den bu derece nefret etmesi mantık dışı geliyor kişisel bir husumeti yoksa(siyasi, karakter vs).

Iftira da serbest mesela o kısım asıl sıkıntı bence. Diğer zırvalar verilerle çürütülüyor kolayca ama iftira dayanaksız olduğundan verilecek cevap da yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt