Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İbrahimovic çok yakınarkadaşlar bu konyaspora
forvet ne zaman gelecek
biraz da bunu konuşalım
adam şahsi bişey yazmıyor kımseye sen ıkıdır mıgdem bulanıyor yazmıssın agzına tükürdügüm yazmıssın senın yazdıgın seviyesiz mesaja gırıyor
böyle mesajları gormek ıstemeyenler engeller.
adam hocaya hakaret edıyorsa raporlarsınız oda cezayı yer
ilim irfan kenti konyanın spora yonlendırelek böyle anılması hoşuma gıtmıyoranadolu düşmanlığında boğul
Ne ironisinden bahsediyorsunuz. Peygamberden başka benzetecek birşeymi bulamamış.Hocam sende hak verki hassas bir konu hakkında ironi yapmıssin bazılarını rahatsız etmesi çok doğal..
İyi forumlar Selamlar
abi bunlar Terim dememek için Brian Birch falan bile derler ki harbiden başarılıdır.3 kere üst üste şampiyon yapmıştır bizi o ayrıFatih Terim Galatasaray'da başarısız ise başarılı olan kim bilmek isterim.
Terim 4 kere yaptı. Brain Brichi Ahmedin dedesi bilir Ahmed nereden bilsin.abi bunlar Terim dememek için Brian Birch falan bile derler ki harbiden başarılıdır.3 kere üst üste şampiyon yapmıştır bizi o ayrı
Asıl bir kuşun yapacağı şey; GALATASARAY'a başarısızlık yaşatan ve sürekli arkasında enkaz bırakan birinin takımın başında kalmasını sağlamak.
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
adamların işi Terimi nerden vurabilirim.Nefretimi hangi mantıklı kriterlere uydurabiirim olduğu için kişinin ismi cismi bulunduğu yüzyıl önemli değil.Az önce biri dedi 3 yılda doğru düzgün 10 maç oynamamışızdır.3 yılda 2 şampiyonluğumuz var bizim.İmparatordan bir febejekeliler nefret ediyor bir de bu numunelerTerim 4 kere yaptı. Brain Brichi Ahmedin dedesi bilir Ahmed nereden bilsin.
Diyoloğa girmeye meraklı değilim. Peygamberlik, şehitlik gibi makamların bende ifade ettiği anlamla sizde ifade ettiği anlam aynı olmadığı için beni anlamanızı beklemiyorum. En azından ortak paydamız olan Galatasaray ı konuştuğumuz bir ortamda benim gibiler için kutsal olan değerleri basite indirgemeyelim.diyaloğa girmeyeceğim adabınız edebiniz sizinle kalsın iyi forumlar
şu aak yi açsana sen bir önceaak sivri eleştiri yapıyor
başka tdlere neler deniyor da farkı ne
hakaret varsa buton orada
daha fazla bu münazarayı kaldıramam by
Kimse kimseye hakaret edemez. Raporlarsan işlemi hızlandırırsın yoksa yonetıcının mesajı gormesini bekleyeceksin.benim cocuk gibi raporlamama gerek mi var?goruyorsun zaten yazilanlari,uzerine ozel mesajla ben uyari aldim.
yani hocaya hakaret edebilirsiniz ama uyeye hakaret edemezsiniz mi diyorsun?
Aynen renktaş bende öyle duşunuyorumfbnın kupayı alacagını dusunuyorum
Başkanlara hakaret ediliyor, topçulara, tdlere, eski tdlere vs. Dolayısıyla Terim'e de hakaret serbest o açıdan tutarlı bir tavır var burada diyebilirim. Sadece Galatasaraylı bir insanın Terim'den bu derece nefret etmesi mantık dışı geliyor kişisel bir husumeti yoksa(siyasi, karakter vs).benim cocuk gibi raporlamama gerek mi var?goruyorsun zaten yazilanlari,uzerine ozel mesajla ben uyari aldim.
yani hocaya hakaret edebilirsiniz ama uyeye hakaret edemezsiniz mi diyorsun?