Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig yarın başlıyor ve eksikler duruyor; geçen sezon kağıt üzerinde ligi 6 hafta kala şampiyon tamamlarken 6. olduk, şimdi de eksikliklerden ligi 6. bitiririz diyoruz ama ben o kadar karamsar değilim(takviye yapılması halinde)

LalaSport ne üstat :ROFLMAO:
images.jpeg-3.webp
SPORT

Tek suçu yönetim ve oyuncuları eleştirmekse eğer beni iyi es geçmişsiniz :)

Bunun dışında başka birşey yoksa 1 ay çok ağır olmuş.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Eleştirmesi değil problem, mesela kulübün geçen yaptığı açıklamayı D'Avila'ya 10 m euro borcumuz var diye açmış, halbuki haberde bahsedilen Donk'un menajeri. Bu gibi şeylerin birikmesi sıkıntı, temelsiz olarak her şeye sallıyordu.

Zaten sınavı vardı kendisi de memnun durumdan.

birileri yönetimin defterini dürüyor. ffpnin de son senesi, muhtemelen seneye yeni bir yönetimle tekrar yolunacak kulüp.
Bu yönetim herşeyi hakediyor tüm beceriksizleri yönetime koymuşlar iş bilen bir tane adam yok transfer görüşmesine giden
apo menajerin tekine klübün tapusu verilmiş yeni gelen bundan kötü olacaksa kapatıp gidelim klübü

Eleştirmesi değil problem, mesela kulübün geçen yaptığı açıklamayı D'Avila'ya 10 m euro borcumuz var diye açmış, halbuki haberde bahsedilen Donk'un menajeri. Bu gibi şeylerin birikmesi sıkıntı, temelsiz olarak her şeye sallıyordu.

geleneksel 10 dakikalık küfür konusunu ne zaman açacaksınız adminim

Admin günaydın.Yönetime küfürün Myc sebebi olmadıgı bir kararname istiyorum. Makul mudur?

Yönetim bundan sonra 1 kişi alacağız dese tercihiniz ne olurdu ?

İyi bir 6 numara mı ? Hızlı bitiriciliği iyi kanat mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt