Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın Galatasaray sevdalıları. Bu yönetimin yaptığı tek iyi şey para harcamamak ya da harcamıyor gibi göstermek çünkü Diagne'ye verilen 13 milyon euro parayı çöpe atmaktan başka bir şey değildi. Ne satış yapabiliyorlar ne de oyuncu pazarlama kabiliyetleri var. Fenerbahçe Muriç gibi çakma golcüyü 20 milyon euroya satarken biz 13 milyon euro verdiğimiz gol kralı Diagne'yi berbat ettik. Fenerbahçe olsa Diagne, Luyindama ve Marcao'nun satışlarından en az 60 milyon euro koyardı cebe. Bu yönetim bu gidişle Mayısı zor görür gibi. Dönüp dolaşıp yine Donk'la başlayacağız ön liberoda maçlara. Kaç ay geçti Lemina ve Seri'nin gideceği de madem belliydi neden bir orta saha alınmadı halen. Kanatta Onyekuru'nun gitmesinin üzerinden kaç ay geçti çok mu zordu Hauge, Despodov tarzı genç bir kanat bulmak olmadı Bruma'yı kiralamak. Şimdi Gazişehir maçında izleyin takım nasıl yan pas geri pas resitali sunacak bizlere.

Dinçer Azaphan: “Nainggolan, Okay Yokuşlu gibi bir çok transfer hakkında çok şey biliyorum ama kafama silah dayasalar açıklayamam. Galatasaray taraftarı rahat olsun.”

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
neden açıklayamıyormuşsun devlet sırrı mı yoksa fenerin araya girip alacağından mı korkuyorsun o zaman ben de bir b.k bilmiyorsun derim sallıyorsun bu yönetimin alabileceği oyuncular değil bahsettiğin bir oyuncuyu almak istersin oyuncuyla konuşursun sana uyan bir maaş teklif edersin mesela 1.5 milyon euro sonra takımıyla konuşursun kiralama için bir fiyat teklif edersin mesela 1.5 milyon euro kabul edilirse oyuncuyu kiralarsın yok kabul edilmezse tamam der masadan çekip gidersin sonra oyuncu ve takım senin blöfünü yerse geri dönüp kabul ederse ne ala etmezse bakarsın başka oyunculara ve kamuoyuna açıklarsın bu yaptıklarını teklif ettik kabul etmediler diye 1 aydır Okay ha Okay nedir bu kardeşim

Ya Kayseri'den bahsediyoruz herhangi bi oyuncusunu 3'ten aşağı bırakmazlar. 10 tane oyuncu versek üstüne 2 milyon isterler :D O yüzden içim rahat gelmez Hashüs

Bu sene çöp olur.Yönetim kesin gider, hoca ise belki.Liseciler kendilerine göre 1 taşla 2 kuş vurmuş olur.Sevmedikleri 2 figür; hoca ve lisesiz yönetimi birden yollarlar başarısızlık sonrası.2 ay hoca ararız.Önce Alman veya Fransız ekolü tatavası. Sonra Okan'ın kapısında yatarız.Gider 2. sınıfı bir Avrupalı hoca ile anlaşırız.Transferde ise hocanın gec gelmesinden dolayı gecikme olur.Limit ve yeni yönetimin tecrübesizliği bahane olur.

En az 2 3 sene Galatasaraydan bir başarı falan beklemiyorum.Yine o basarılı yıllar sonrası kısır döngüye gireriz tahminimce.

MENAJERE 19 MİLYON TÜRK LİRASI
İlk sezon 600 Bin Euro, ikinci sezon 650 Bin Euro, üçüncü sezon 700 Bin Euro’yu alacak olan Menajer Mikail Adampour...

Futbolcusu Omar Elabdellaoui bir sezonda 10 maç oynama başarısını gösterdiği takdirde...

Toplamda Net 2 Milyon 175 Bin Euro’nun sahibi olacak.

Yani, günümüz döviz kuru üzerinden net 19 Milyon 270 Bin Türk Lirası...

Bu haber doğru mu ?

Ayrıca Emre Kılınç için de 1m Euro verdiğimiz söyleniyor menajerine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt