Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.061
- 39.374
- 3.993
Yönetimden yana zaten umut yok fatih hocaya saldirilarda başlar yakında hem TFF hem yalı çocuğundan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dinçer Azaphan: “Nainggolan, Okay Yokuşlu gibi bir çok transfer hakkında çok şey biliyorum ama kafama silah dayasalar açıklayamam. Galatasaray taraftarı rahat olsun.”
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
neden açıklayamıyormuşsun devlet sırrı mı yoksa fenerin araya girip alacağından mı korkuyorsun o zaman ben de bir b.k bilmiyorsun derim sallıyorsun bu yönetimin alabileceği oyuncular değil bahsettiğin bir oyuncuyu almak istersin oyuncuyla konuşursun sana uyan bir maaş teklif edersin mesela 1.5 milyon euro sonra takımıyla konuşursun kiralama için bir fiyat teklif edersin mesela 1.5 milyon euro kabul edilirse oyuncuyu kiralarsın yok kabul edilmezse tamam der masadan çekip gidersin sonra oyuncu ve takım senin blöfünü yerse geri dönüp kabul ederse ne ala etmezse bakarsın başka oyunculara ve kamuoyuna açıklarsın bu yaptıklarını teklif ettik kabul etmediler diye 1 aydır Okay ha Okay nedir bu kardeşimDinçer Azaphan: “Nainggolan, Okay Yokuşlu gibi bir çok transfer hakkında çok şey biliyorum ama kafama silah dayasalar açıklayamam. Galatasaray taraftarı rahat olsun.”
Dinçer Azaphan: “Nainggolan, Okay Yokuşlu gibi bir çok transfer hakkında çok şey biliyorum ama kafama silah dayasalar açıklayamam. Galatasaray taraftarı rahat olsun.”
sgDinçer Azaphan: “Nainggolan, Okay Yokuşlu gibi bir çok transfer hakkında çok şey biliyorum ama kafama silah dayasalar açıklayamam. Galatasaray taraftarı rahat olsun.”