Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cidden merak ettiğimden soruyorum. Dünyada menajerlerle çalışmayan takım var mı? Davila davila diyoruz biz bu adamın kaç oyuncusundan büyük zarar ettik? Adam Fatih hocanın istemediği oyuncuları zorla mı bize getiriyor? Sözleşmesi biten oyuncuya imza parası vermek dünyanın hangi ülkesinde yolsuzluk olarak adlandırılır? Evet yönetimi eleştiririz, gerekirse yerden yere de vururuz ama bunu biz yaparız. Bazı şerefsizlerin piyonları olan satılık kalemler yapamaz bunu
Ki o kalemler zamaninda dursun ve mehmet ozbek kardesleri öve öve bitiremeyen kalemlerdi.

Garip işler dönüyor.

bu yonetim her halti yapmis gibi fasliyla sozlesme uzatirlarsa yaptiklari hatalari notrleyebilir
cennet-mahallesi-yunus-1.webp

Lisecilerin icerdeki adamlari, sozlesmeleri gonderen adamlar.

bunu anlamak zor olmamali.

Onunuze atilan her kemige atlamayin!! Dursun gibi zibidiler basa gelmesini isteyen ve Galatasarayi icerden yikmaya calisanlarin ekmegine yag surmeyin. Yonetim iyi degil ama bir gercek var oda bu yonetimin serefli ve Galatasarayin parasini calmadigidir. Zibidiler 4 taraftan saldiriyor, kudurdular ve tabiki bizim iyi olmamiz icin simdide taraftari yonetimin ustune saldirmak istiyor.

Onunuze atilan her kemige atlamayin!! Dursun gibi zibidiler basa gelmesini isteyen ve Galatasarayi icerden yikmaya calisanlarin ekmegine yag surmeyin. Yonetim iyi degil ama bir gercek var oda bu yonetimin serefli ve Galatasarayin parasini calmadigidir. Zibidiler 4 taraftan saldiriyor, kudurdular ve tabiki bizim iyi olmamiz icin simdide taraftari yonetimin ustune saldirmak istiyor.
Bu milletin dış mihrak ve kripto muhabbeti ne zaman son bulacak

Arkadaşlar merhaba bir tane admin bana ulaşabilirmi acaba? Üyeliğim hakkında sorun yaşıyorum

Yedekler: Okan Kocuk, Emin Bayram, Linnes, Şener Özbayraklı, Etebo, Ryan Donk, Oğulcan Çağlayan, Ryan Babel, Kerem Aktüroglu, Ali Yavuz Kol, Mbaye Diagne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt