Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ezikbahçeliler yine bizim batacagımızı felan düşünüyorlar en son böyle yazıları 2014 te şampiyon olduktan sonra yazıyolardı gördük ondan sonra kimin batık yükseldigini anca rüyalarında görürler hayal ettiklerini

Ozan Kabak belgeleri de geliyormuş.

Getirsinler belgeleri. Sahada kazanamayanlar şimdi bunlarla konuşur olmuş. Spor medyası kabuk değiştirmiyor. Tarafını belli ediyor. Dünya’da menajere para vermeyen kulüp kalmadı. Gücünüzün yettiği kadar saldırın hodri meydan!

Adamlar bi ton transfer şikesi yaptı limiti ffp yi atlatmak için kimseden medyada ses soluk yok. Bizim sozlesmeler yuzunden usulsuzluk yapan biziz konusulan biziz cok enteresan.

Bunlar hala anlamadılar. Biz zaten kendi kendimizi eleştirip başarılara ulaşabilen bir kulübüz. Bu camia yeri gelir efsane hocasını eleştirir, yeri gelir başkanını, futbolcusunu eleştirir. Siz bizim kenetlenmemize yardımcı oldukça biz dertlerimizi unutup daha hırslı saldırıyoruz. O yüzden hocanın da dediği gibi elinizde ne varsa gelin. Bu takım her şartta şampiyon olacak kadar büyük.

Yönetim okadar aciz bir durumda ki cevap bile veremiyorlar işte o yüzden bunların 1 dk bile durmadan gitmeleri gerekiyor

Rakipler saldırıyor diye yönetime sorgusuz sualsiz biat edecek değiliz ya kulübümüzü hakkıyla temsil edecekler ya da gidecekler.

Kuzyaev Konyaspor haberi bir miktar canımı sıktı

yönetimin gitmesini istiyordum da bu kahpelerin oyunlarına gelmemeleri için kalmalarını istiyorum artık
iyi bok yemiş gibi gazetecilik bu diyor bir de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt