- 1 Mayıs 2018
- 57.834
- 48.610
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir kalkişma mi var diyorsun renktaş?son günlerde galatasaray medyası dediğimiz adamlar bile yönetime saldırıya geçti,bu işte bir iş var, birileri yönetimi yemeye çalışıyor
Sözleşmeli oyuncularimiza neden şu rezilliğe bak diyorsun?su rezillige bak
Seneye
Alo Murat ben apo roberti istiyoruz
zırvaSimdiye kadar Konyasporun yaptigi transferler , ilk dusecek takim belli oldu boylece
![]()
Uğur Karakullukçu: "1.9 milyon Euro'ya Coulibaly'i alamıyorsan o zaman sen Emin Bayram'ı, Abdussamed'i oynatacaksın. Bu parayı veremeyip yıllık 4 milyon Euro da maaş ödemeyeceksin. Coulibaly, Galatasaray'ın iflasıdır."
"Parayı bir araya getiremeyip, ihtiyacın olan Ismaila Coulibaly'i alamıyorsan dükkanı kapat, bitmişsin sen. Bu 'Benden oyuncu falan beklemeyin, ben iflas etmiş bir takımım, kulübü kiralıklarla döndürmeye çalışıyorum' demek"
[Vole TV]
+1Uğur Karakullukçu: "1.9 milyon Euro'ya Coulibaly'i alamıyorsan o zaman sen Emin Bayram'ı, Abdussamed'i oynatacaksın. Bu parayı veremeyip yıllık 4 milyon Euro da maaş ödemeyeceksin. Coulibaly, Galatasaray'ın iflasıdır."
"Parayı bir araya getiremeyip, ihtiyacın olan Ismaila Coulibaly'i alamıyorsan dükkanı kapat, bitmişsin sen. Bu 'Benden oyuncu falan beklemeyin, ben iflas etmiş bir takımım, kulübü kiralıklarla döndürmeye çalışıyorum' demek"
[Vole TV]
Seneye bu yönetim olmazSeneye
Alo Murat ben apo roberti istiyoruz
Foruma davet edelim arkadaşı, yangın tayfa için iyi bir transfer olacaktırUğur Karakullukçu: "1.9 milyon Euro'ya Coulibaly'i alamıyorsan o zaman sen Emin Bayram'ı, Abdussamed'i oynatacaksın. Bu parayı veremeyip yıllık 4 milyon Euro da maaş ödemeyeceksin. Coulibaly, Galatasaray'ın iflasıdır."
[Vole TV]
Galatasaray taraftarı öyle medya doldurmasıyla gaza gelecek kadar tecrübesiz bi topluluk değil.Yönetimi eleştirmesi gerektiğinde istifa ettirecek kadar ağır eleştiren gerektiğinde de arkasında duran bi topluluk Galatasaray taraftarı.fb'li kalemlerin çok yoğun şekilde yönetime baskısı var.Onlar yetmezmiş gibi nevzat ali naci gibi muhabirler de içerden doğru düzgün haber alamadıklarından,mevcut yönetim pek işlerine gelmediğinden bu fb'lilerin ekmeğine yağ sürüyo.Şu takım lige iyi başlarsa inşallah,bunların hepsi balon gibi söner bir iki haftayaYönetimin yaptığı hatalar beceriksizliği vs nedeniyle taraftardaki desteğinin bitmesi ile medyada büyük bi operasyon var. Başkanı götürecekler heralde. Arkasında duracak bir destekte yok.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Foruma davet edelim arkadaşı, yangın tayfa için iyi bir transfer olacaktır
Bizim türk kaybaklarda sadece 2 m yazıyo ben ingiliz medyasında bonservis göremedim sadece alıp kiraya verdi demişler baktıklarımdacoulibalynin kaça gittiğini nerden biliyor kulluk
@Can Karabacak için iyi bir dost olacaktır o vakitberandaya fakir david silavasi demesinden sonra, ciddiye almiyorum
Bizim türk kaybaklarda sadece 2 m yazıyo ben ingiliz medyasında bonservis göremedim sadece alıp kiraya verdi demişler baktıklarımda
Yönetimin yaptığı hatalar beceriksizliği vs nedeniyle taraftardaki desteğinin bitmesi ile medyada büyük bi operasyon var. Başkanı götürecekler heralde. Arkasında duracak bir destekte yok.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi