Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye

Alo Murat ben apo roberti istiyoruz

Robert-Pires.webp

Aklıma geldi 😪

Uğur Karakullukçu: "1.9 milyon Euro'ya Coulibaly'i alamıyorsan o zaman sen Emin Bayram'ı, Abdussamed'i oynatacaksın. Bu parayı veremeyip yıllık 4 milyon Euro da maaş ödemeyeceksin. Coulibaly, Galatasaray'ın iflasıdır."

"Parayı bir araya getiremeyip, ihtiyacın olan Ismaila Coulibaly'i alamıyorsan dükkanı kapat, bitmişsin sen. Bu 'Benden oyuncu falan beklemeyin, ben iflas etmiş bir takımım, kulübü kiralıklarla döndürmeye çalışıyorum' demek"

[Vole TV]

Uğur Karakullukçu: "1.9 milyon Euro'ya Coulibaly'i alamıyorsan o zaman sen Emin Bayram'ı, Abdussamed'i oynatacaksın. Bu parayı veremeyip yıllık 4 milyon Euro da maaş ödemeyeceksin. Coulibaly, Galatasaray'ın iflasıdır."

"Parayı bir araya getiremeyip, ihtiyacın olan Ismaila Coulibaly'i alamıyorsan dükkanı kapat, bitmişsin sen. Bu 'Benden oyuncu falan beklemeyin, ben iflas etmiş bir takımım, kulübü kiralıklarla döndürmeye çalışıyorum' demek"

[Vole TV]

[Vole TV]
+1

[Vole TV]
Foruma davet edelim arkadaşı, yangın tayfa için iyi bir transfer olacaktır

Yönetimin yaptığı hatalar beceriksizliği vs nedeniyle taraftardaki desteğinin bitmesi ile medyada büyük bi operasyon var. Başkanı götürecekler heralde. Arkasında duracak bir destekte yok.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasaray taraftarı öyle medya doldurmasıyla gaza gelecek kadar tecrübesiz bi topluluk değil.Yönetimi eleştirmesi gerektiğinde istifa ettirecek kadar ağır eleştiren gerektiğinde de arkasında duran bi topluluk Galatasaray taraftarı.fb'li kalemlerin çok yoğun şekilde yönetime baskısı var.Onlar yetmezmiş gibi nevzat ali naci gibi muhabirler de içerden doğru düzgün haber alamadıklarından,mevcut yönetim pek işlerine gelmediğinden bu fb'lilerin ekmeğine yağ sürüyo.Şu takım lige iyi başlarsa inşallah,bunların hepsi balon gibi söner bir iki haftaya

Bizim türk kaybaklarda sadece 2 m yazıyo ben ingiliz medyasında bonservis göremedim sadece alıp kiraya verdi demişler baktıklarımda

sallıyor yine hesapta tuttuğu takıma saldırıp tarafsızlık yapıyor
colybalyi duymuş muydu acaba biz ilgilenmeden önce de onu almayınca rezillik oluyor
ilgilendik araya haywan gibi parası olan clüp girip aldı
napak yani kulluk bey

Yönetimin yaptığı hatalar beceriksizliği vs nedeniyle taraftardaki desteğinin bitmesi ile medyada büyük bi operasyon var. Başkanı götürecekler heralde. Arkasında duracak bir destekte yok.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence yönetim çok zayıf.Galatasarayın kötülüğünü isteyen bu yönetimin devam etmesini ister.

Medyada o kadar çok Galatasaray düşmanı adam var ki inanılmaz..O yüzden güçlü yönetim kuracaksın arkadaş.Her anlamda.Galatasaraya bağlılığı en az bir taraftar kadar olacak. Mustafa cengiz gibi sözde olmayacak..Bunu hissettirecek.Bir kereliğine şu zor dönemde Herkesin hem fikir olacağı tek listeli güçlü bir yönetim kuracaksın.Bu Galatasaray düşmanlarının eline fırsat vermeyeceksin.Bu güçlü işi bilen yönetimle zaten başarı kendiliğinden gelecek.. Ve bu şerefsiz kanı bozuk Galatasaray düşmanları kudurmaya devam edecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt