- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
stoper. begenmiyorum kendisini pekO kim yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
stoper. begenmiyorum kendisini pekO kim yav
çupo motingin defans hali gibi bi şeye benziyorstoper. begenmiyorum kendisini pek
Bu Nico için kolpacı diyorlardı.@Keramettin TANRIVERDİ şef bu konu hakkında ne söylersin
çupo motingin defans hali gibi bi şeye benziyor
Nainggolan bu ligde stoper de oynar santrafor da oynar.Nainggolan'a zerre ihtimal vermiyorum ama sadece bilgi notu olarak yazayım.
Ya direkt 10 numara oynar da tek 3'lü orta sahada 6 numaranın önündeki 2 orta sahadan biri olarak oynar, OOS yani.
Nainggolan'a zerre ihtimal vermiyorum ama sadece bilgi notu olarak yazayım.
Ya direkt 10 numara oynar da tek 3'lü orta sahada 6 numaranın önündeki 2 orta sahadan biri olarak oynar, OOS yani.
Yani oynamak var, oynamak var reis. Ferrari alıp Fiat gibi kullanmak mantıklı olmaz.orta sahanin her yerinde oynayabilir ancak en faydali oldugu mevki ofansif cm, cam diye biliyorum
5-6 maç izlemişliğim var iddaa da denk geldiği sürece, çok net yetersiz, pas oyununda zayıf, ofansta sorumluluk almıyor almaya çalıştığı her 10 topun 8-9 unu eziyor, savunma konusunda daha başarılı enerjik basan oyuncu ama Fernando gibi savunma IQ sü yüksek değil direk gidiyor, iyi niyetinden isteğinden şüphem yok ama yetenekleri sınırlı ve yetersiz, özellikle de asla iyi top çıkaramıyor stoperlerin oyunu kurması lazım yada diğer bir orta saha topla çıkmalı, dediğin gibi 90 dakika izle anlarsın 2 güzel şeyin yanında 8 kötü şey yapıyor, fena olmayan bir yedek ama 11 için hele bizim gibi oyuna hakim bir takım için yetersiz. Hani bazı stoperler vardır ya hiç çıkmazlar anadolu takımlarında ne stoper dersin büyük takıma gelince balon gibi patlarlar etebo da benim bakış açıma göre öyle.neye gore kime gore yetersiz?
kac defa 90 dakkika macina izledin de boyle kanita varabiliyorsun?
. Ferrari alıp Fiat gibi kullanmak mantıklı olmaz.
Kesinlikle her yerde oynar.Nainggolan bu ligde stoper de oynar santrafor da oynar.