Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Newcastle, Jeff Hendrick'ten sonra RYAN FRASER'I kadrosuna katti. Bedelsiz.

Nainggolan'a zerre ihtimal vermiyorum ama sadece bilgi notu olarak yazayım.
Ya direkt 10 numara oynar da 3'lü orta sahada 6 numaranın önündeki 2 orta sahadan biri olarak oynar, OOS yani.

bugsbunny mafya.webp

Naignolan melodan sonra kaybettiğimiz saha içi ruh ve psikolojik üstünlüğü getirecek oyuncudur ama tabi Türkiye'ye gelirmi

Selamın aleyküm.

Hani ihtimal vermiyorum ama Naing. lök diye oturur şu lige. Ezemeyeceği tek topçu yok

Nainggolan'a zerre ihtimal vermiyorum ama sadece bilgi notu olarak yazayım.
Ya direkt 10 numara oynar da tek 3'lü orta sahada 6 numaranın önündeki 2 orta sahadan biri olarak oynar, OOS yani.

orta sahanin her yerinde oynayabilir ancak en faydali oldugu mevki ofansif cm, cam diye biliyorum

neye gore kime gore yetersiz?

kac defa 90 dakkika macina izledin de boyle kanita varabiliyorsun?
5-6 maç izlemişliğim var iddaa da denk geldiği sürece, çok net yetersiz, pas oyununda zayıf, ofansta sorumluluk almıyor almaya çalıştığı her 10 topun 8-9 unu eziyor, savunma konusunda daha başarılı enerjik basan oyuncu ama Fernando gibi savunma IQ sü yüksek değil direk gidiyor, iyi niyetinden isteğinden şüphem yok ama yetenekleri sınırlı ve yetersiz, özellikle de asla iyi top çıkaramıyor stoperlerin oyunu kurması lazım yada diğer bir orta saha topla çıkmalı, dediğin gibi 90 dakika izle anlarsın 2 güzel şeyin yanında 8 kötü şey yapıyor, fena olmayan bir yedek ama 11 için hele bizim gibi oyuna hakim bir takım için yetersiz. Hani bazı stoperler vardır ya hiç çıkmazlar anadolu takımlarında ne stoper dersin büyük takıma gelince balon gibi patlarlar etebo da benim bakış açıma göre öyle.

Falcao 2 sene daha Medical Park kombinem var demiş.Kendisine teşekkür ediyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt