İbrahim Anıl
Parçalı Üye
- 11 Temmuz 2016
- 4.758
- 2.196
- 913
adam alamiyolarsa bartug felan oynasin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feghouli,Babel,Belhanda ve Arda forvet arkası resmen facia öyle böyle değil yani. Bu sene gol atmamız mucizelere bağlı.
ekleniliyor.O para eklenmiyor diye biliyorum herkes onu bekliyor ama satış sonrası paylar dahil değil diye biliyorum
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Elindeki çöplere kim para verir Belhanda Feghouli Babel Ve Diagneyav nasıl oyuncu satamıyoruz biri izah etsin bir kişiye bile mi teklif yok yani hiç mi yok
Allah isterse kuşlar filleri yeniyormuş rtsh
Başakşehir ve Trabzon hariç herkesin kadrosu facia bizim ileri dörtlü fenerden ve tinercilerden daha iyiFeghouli,Babel,Belhanda ve Arda forvet arkası resmen facia öyle böyle değil yani. Bu sene gol atmamız mucizelere bağlı.
DÖT meydana geldi boylece BAM dan sonra
Başakşehir ve Trabzon hariç herkesin kadrosu facia bizim ileri dörtlü fenerden ve tinercilerden daha iyi
Fenerde Frey Beşiktaşta Umut nayir filan oynuyor düşün
Oo kral sahnelere geri dönmüşKimseyi beklentiye sokmak istemiyorum ama Belhanda ile yollar ayrılır ise bir 10 numara tarzında önemli bir isimle anlaşma yapılacak..Bu isim anlaşmaya yakın ve şimdiye kadar haber yapılmadı.
[ @evrengoz / TRTspor canlı ]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi