Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli,Babel,Belhanda ve Arda forvet arkası resmen facia öyle böyle değil yani. Bu sene gol atmamız mucizelere bağlı.

Gol atmayi birak, orada 2 tane defansa yardim etmeyen kanat var, bir tanede belki defansa yardim etmeyi isteyen ama 2 senedir dogru dürüz oynamyan Arda var. Arkasindaki adam bunlar yüzünden baya yanacak gibi geliyor bana.

Donk - Taylan - Ömer

images.jpeg-32.webp

yav nasıl oyuncu satamıyoruz biri izah etsin bir kişiye bile mi teklif yok yani hiç mi yok
Elindeki çöplere kim para verir Belhanda Feghouli Babel Ve Diagne
ille satmak istiyorsan çağırırsın menajerlerini yüksek teklif getir sana yüksek komisyon dersin
ffp ye para sokarsın ama mustafa cengiz ve apo bunu yapacak çapta değil

Kimseyi beklentiye sokmak istemiyorum ama Belhanda ile yollar ayrılır ise bir 10 numara tarzında önemli bir isimle anlaşma yapılacak..Bu isim anlaşmaya yakın ve şimdiye kadar haber yapılmadı.
[ @evrengoz / TRTspor canlı ]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kimseyi beklentiye sokmak istemiyorum ama Belhanda ile yollar ayrılır ise bir 10 numara tarzında önemli bir isimle anlaşma yapılacak.Bu isim anlaşmaya yakın ve şimdiye kadar haber yapılmadı. (via
@evrengoz
)

Bize gelen bilgi, üst düzey bir futbolcu ile anlaşma aşamasında olunduğu yönde. Belhanda ayrılırsa, Galatasaraylı taraftarlar biraz daha mutlu olacak bir sürece girebilir. Yönetimin böyle çalışması var."
@evrengoz
/
@trtspor

Başakşehir ve Trabzon hariç herkesin kadrosu facia bizim ileri dörtlü fenerden ve tinercilerden daha iyi
Fenerde Frey Beşiktaşta Umut nayir filan oynuyor düşün

bence iyimser yaklaşmışsın.
arda, feghouli ve falcao emekileri ile diagne manyağının ayağına bakacağız. beni heyecanlandıran sadece emre kılınç var ama o da bu yükü ne kadar kaldırır bilinmez.
beşiktaş'taki enkudu kadar katkı verecek adamımız yok.
rize'nin samudio,umar ve skoda'lı hücum hattı bile daha görkemli görünüyor açıkçası.

eveeet yarın maclarımız baslıyor ne orta saha var ne kanat olası bi puan kaybında yönetime çok pis tepki verilir

bu rezil kadroyla mac kazanmak cok zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt