Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Mata dan bahsediyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KeşkeSigurdsson haberi cikmadi daha. O olabilir mi? Tek MLS den teklif var diyorlardi.
Kimseyi beklentiye sokmak istemiyorum ama Belhanda ile yollar ayrılır ise bir 10 numara tarzında önemli bir isimle anlaşma yapılacak.Bu isim anlaşmaya yakın ve şimdiye kadar haber yapılmadı. (via
@evrengoz
)
Bize gelen bilgi, üst düzey bir futbolcu ile anlaşma aşamasında olunduğu yönde. Belhanda ayrılırsa, Galatasaraylı taraftarlar biraz daha mutlu olacak bir sürece girebilir. Yönetimin böyle çalışması var."
@evrengoz
/
@trtspor
Teixeira veya lanzini.Lanzini/Mata ??
inschallah-ul azimKimseyi beklentiye sokmak istemiyorum ama Belhanda ile yollar ayrılır ise bir 10 numara tarzında önemli bir isimle anlaşma yapılacak.Bu isim anlaşmaya yakın ve şimdiye kadar haber yapılmadı. (via
@evrengoz
)
Bize gelen bilgi, üst düzey bir futbolcu ile anlaşma aşamasında olunduğu yönde. Belhanda ayrılırsa, Galatasaraylı taraftarlar biraz daha mutlu olacak bir sürece girebilir. Yönetimin böyle çalışması var."
@evrengoz
/
@trtspor
Yonetim gosteriyor ama elletmiyorKimseyi beklentiye sokmak istemiyorum ama Belhanda ile yollar ayrılır ise bir 10 numara tarzında önemli bir isimle anlaşma yapılacak.Bu isim anlaşmaya yakın ve şimdiye kadar haber yapılmadı. (via
@evrengoz
)
@evrengoz
/
@trtspor
Kimseyi beklentiye sokmak istemiyorum ama Belhanda ile yollar ayrılır ise bir 10 numara tarzında önemli bir isimle anlaşma yapılacak.Bu isim anlaşmaya yakın ve şimdiye kadar haber yapılmadı. (via
@evrengoz
)
@evrengoz
/
@trtspor
Defans 4 lün basaksehirden bile iyi.Başakşehir ve Trabzon hariç herkesin kadrosu facia bizim ileri dörtlü fenerden ve tinercilerden daha iyi
Fenerde Frey Beşiktaşta Umut nayir filan oynuyor düşün
kimse gelmez kandırmayın gslileri bu evren de az kolpa degilKimseyi beklentiye sokmak istemiyorum ama Belhanda ile yollar ayrılır ise bir 10 numara tarzında önemli bir isimle anlaşma yapılacak.Bu isim anlaşmaya yakın ve şimdiye kadar haber yapılmadı. (via
@evrengoz
)
@evrengoz
/
@trtspor
Eger Kerem Akturkoglu dogru durust bir sans bulursa sezonun flas isimlerinden biri olur, yazin kenara.
bu evren göze felan inanacagına ergazeteci felan inanmak daha mantıklı
Bence sikidika olur max.Eger Kerem Akturkoglu dogru durust bir sans bulursa sezonun flas isimlerinden biri olur, yazin kenara.
O kadarda gömme bence bu adamlar kondisyonları varsa fark yaratırbence iyimser yaklaşmışsın.
arda, feghouli ve falcao emekileri ile diagne manyağının ayağına bakacağız. beni heyecanlandıran sadece emre kılınç var ama o da bu yükü ne kadar kaldırır bilinmez.
beşiktaş'taki enkudu kadar katkı verecek adamımız yok.
rize'nin samudio,umar ve skoda'lı hücum hattı bile daha görkemli görünüyor açıkçası.