Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda istemiyor ya. Müslüman ülke, her şey elinin altında, ailesi mutlu. Düne kadar Terim de çok seviyordu.

Başka yerde bu kadar rahat bir yaşamı olmaz.
İstanbul'a futbol için gelen oyuncu çok az. Hem antrenman sistemi hem gece hayatı oyuncuları buradan ayırmayan önemli detaylardan biri.

Belhanda istemiyor ya. Müslüman ülke, her şey elinin altında, ailesi mutlu. Düne kadar Terim de çok seviyordu.

Başka yerde bu kadar rahat bir yaşamı olmaz.

Abi onu geçtim 8 birim kazanıp tek birim harciyorsun.Zaten haddinden fazla maaş alıyor.Cennet gibi yer.

Belhanda sezon sonu Basaksehire giderse sasirmam. Hele Istanbulda kalmayi istiyorsa.

udem beendete S04-Sportvorstand Jochen Schneider zuletzt aufgekommene Gerüchte um einen möglichen Abgang von Ozan Kabak (20): „Wir sind überaus glücklich, dass es uns gelungen ist, im letzten Jahr mit Ozan sicherlich das größte Talent in Europa auf dieser Position verpflichtet zu haben. Ozan ist ein großartiger Spieler und ein wunderbarer Mensch. Wir sind sehr froh, dass er bei uns ist. Ich kann alle Fans beruhigen: Ozan wird nicht abgebeben.“ Unter anderem Lazio Rom wurde zuletzt als Interessent genannt.

schalke menajeri: Ozan satilmayacak
Bir Almancı olarak çevirinin önünde saygıyla eğiliyorum..

Bir Almancı olarak çevirinin önünde saygıyla eğiliyorum..
Ozan ist ein großartiger Spieler und ein wunderbarer Mensch. Wir sind sehr froh, dass er bei uns ist. Ich kann alle Fans beruhigen: Ozan wird nicht abgebeben

hier steht ja das wichtigste :)

tüm bu planları bozmak için 1 sezon kadro dışı bırakmakla tehdit etmek şart. öyle olursa seneye istediği maaşı da bulamaz taliplisi de fazla olmaz.
Yemez üstat. Ne durumda olduğumuzı D'avila biliyordur zaten, 4 milyonu yatacak adama verecek göt yok bizde.

Zaten geçen yıl verdik bir tanesine, iliğimizi kuruttu.

5 degisiklik kurali var. biz max babel , diagne yi koyabiliriz. baska adam aklli oyuncu yok. belki kerem o kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt