- 18 Temmuz 2009
- 81.992
- 239.493
- 5.263
Evet sabırlıymış, ben olsam muhtemelen yapacağınız işi zkm derdim bu vakte dek.Fatih hoca da konuşmuyor.Maçtan sonra konuşur herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet sabırlıymış, ben olsam muhtemelen yapacağınız işi zkm derdim bu vakte dek.Fatih hoca da konuşmuyor.Maçtan sonra konuşur herhalde
Fatih hocanın konuşmasını izlerkenFatih hoca da konuşmuyor.Maçtan sonra konuşur herhalde
Aynen.28'e alır kulübeye almaz bence. Tek forvet çıkar diagne ve oğulcan var der ali yavuzu bekletir.
Vay ulan herifin geldiği uçak olduğunu bilip acaba içinden çıkacak mı diye bekliyordukFatih hocanın konuşmasını izlerken
Ekli dosyayı görüntüle 93668
Kötüden örnek olmaz reis.Halinize şükredin gençler adamların formeti FREY. Adamı 3 ligde oynatmazlar ama über milenium takımı 20 transfer yapmış yüzde 90 şampiyon fenerin santraforu olarak oynatıyorlar. Sende orta sahanda Ömer oynayacak diye çemkiriyorsun![]()
Halinize şükredin gençler adamların formeti FREY. Adamı 3 ligde oynatmazlar ama über milenium takımı 20 transfer yapmış yüzde 90 şampiyon fenerin santraforu olarak oynatıyorlar. Sende orta sahanda Ömer oynayacak diye çemkiriyorsun![]()
3.7ye güncelledi itmarktbastien toma(sion) >>>> genk 2.3 milyona
bunlar nası yapıyo yav bu transferleri
Bizde alırız merak etme de kinaye yapmıştım orada. Fenerin 3 tane adam alması lazım ki 1 tanesi golcü olacak onuda zor bulurlar hatta bulamazlar.Neden şukredelim abi ? Bizim ortasaha boşluk.İnan bana yarın fener kırık dökuk bir forvet alır ama biz ortasaha alamayız.
Niye bulamazlar yav 20 kağıt soktular kulübe.Bizde alırız merak etme de kinaye yapmıştım orada. Fenerin 3 tane adam alması lazım ki 1 tanesi golcü olacak onuda zor bulurlar hatta bulamazlar.
Bizde alırız merak etme de kinaye yapmıştım orada. Fenerin 3 tane adam alması lazım ki 1 tanesi golcü olacak onuda zor bulurlar hatta bulamazlar.