Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.693
- 109.517
- 4.878
Seri Donk Falcao Onyekuru Belhandabana göre Seridir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seri Donk Falcao Onyekuru Belhandabana göre Seridir
Günaydın
Dünkü Penaltiysa bu niye degildi
Ekli dosyayı görüntüle 93812
Kadıköy Fatih’i Ek’tedir.
Ben Altay’ın yerinde olsam götümle kurtarır iyice rezil rüsva ederdim Kadıköy Fatih’ini
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
200k adem1.43 maicon
100 K Celil
300 K m.kapı
1.83 m 675 k eteboya gitti
Yaklaşık 1 m 150 K var
Kuruş hesaplar olduk.
Sakatlık durumuna göre Pastore’yi tercih ederim. Olacak gibi değil de şu Sigurdsson’u en kötü kiralasak şöyle 2 yıllık.Skor yapacak adam lazim OS'da. Okay ve Etebo sezonu 4 golle filan bitirir. Ben de Mata ya da Radja gibi birini isterim öncelik olarak ama yönetimin çapı ne ki. Getirebilecekleri en iyi herif Gui olur. Zaten menajeri Davila.
kirmizi yemenin skoru dksi olmaz erkek adam vurur indirir rakibi gerekli gorduyse
cok buyuk gsli oldugum icin rakip gormussun sorun olmazDogru. Mesela ben simdi vurup seni indirsem sorun olmaz degil mi? Dk skor önemli degil sonucta karabacak
Yaw arkadas, hic mi antremanda şut calismadin? Tv'den fazla anlasilmiyor ama fotograftan bakinca inanilmaz kolay pozisyonEkli dosyayı görüntüle 93812
Kadıköy Fatih’i Ek’tedir.
Ben Altay’ın yerinde olsam götümle kurtarır iyice rezil rüsva ederdim Kadıköy Fatih’ini
Falcao Stada dogru yola çikmis diyorlar çok motiveymis